iPad Air ile Yayın Kaydetme Programı Önerisi

Daha fazla  
Merhaba. Üniversite hocamız bir ödev verdi. Ödevde bir programı tanıtmamız isteniyor. Tanıtırken de böyle OBS ile yayın yapar gibi kamera açacağız ve ekran paylaşımında bulunacağız. Canva'nın "hareketli sunum" özelliğini tavsiye etti hocamız. Ancak bu özellik mobilde çalışmıyormuş. Bende iPad Air 5 var. Bu cihazla da açamadım o özelliği. OBS veya Twitch Studio olsa onlarla da yapabilirdim sanırım. iPad için ne tavsiye edersiniz? Kamera ve mikrofon açmam gerek, ekran paylaşımı yapmam gerek, bunu da kaydetmem gerek. Canlı yayınlamama gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
IOS'un kendi kayıt programı var onu kullanın eğer canlı yayın açmayacaksanız.

İlk iOS deneyimim. Henüz 1 hafta oldu. Clips diye bir program var. O mu acaba?

Bilgisayarınız var ise tabletinizin ekranını bilgisayara yansıtıp OBS ile çekebilirsiniz. Dediğiniz program hakkında bir fikrim yok hiç kullanmadım ama oda olabilir.

Bilgisayarınız var ise tabletinizin ekranını bilgisayara yansıtıp OBS ile çekebilirsiniz. Dediğiniz program hakkında bir fikrim yok hiç kullanmadım ama oda olabilir.
Malesef bilgisayarım yanımda değil. Sanırım uygulamadan değil de Chrome üzerinden Canva'yı açınca masaüstü sürümünde ekran kaydı alabiliyorum. Yeni fark ettim bunu

Maalesef bilgisayarım yanımda değil. Sanırım uygulamadan değil de Chrome üzerinden Canva'yı açınca masaüstü sürümünde ekran kaydı alabiliyorum. Yeni fark ettim bunu

O şekilde ekran kaydı almanızı önermiyorum sorun yaratabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…