iPad Air M.2 vs Huawei MatePad 11.5

HulkGercekmi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, şu aralar tablet arayışındayım. Beni minimum 4-5 sene götürecek bir cihaz bakıyorum. Öncelikli amacım üniversitede not almak için, onun dışında video, film, günlük işler ve nadiren de olsa ağır olmayan küçük oyunlar oynamak. Normalde iPad Air M.2'ye karar vermiştim fakat Huawei MatePad 11.5 karşıma reklam olarak çıktı ve kafam karıştı. Huawei alırsam tablet, klavye (kullanmam muhtemelen) ve kalem 14 bin TL. iPad alırsam tablet ve kalem 28 bin TL. Tam 2 katı. Sizin fikriniz nedir acaba? Bu arada ekosistem açısından iPhone ve MacBook'um var.
Şimdiden teşekkürler.

28k ya S10+ alabilirsin.
Ya da Huawei hoşuna gittiyse MatePad 12X öneririm
Ama 60Hz iPad ve IPS panel film falan izlerken üzebilir
Tavsiyem S10+
Hem kalemine var yıllarca da götürür.

28k ya S10+ alabilirsin.
Ya da Huawei hoşuna gittiyse MatePad 12X öneririm.
Ama 60Hz iPad ve IPS panel film falan izlerken üzebilir.
Tavsiyem S10+
Hem kalemine var yıllarca da götürür.

60Hz ile film izlemeyi nasıl bağdaştırdınız?

Ekosistem acisindan Air M.2 sizin icin cok iyi olur.

İfadeler: eax

Eğer acelen yoksa yaz aylarında Apple okula dönüş kampanyası yapıyor iPad Air M3 + Apple Pencil Pro 27k bandında olacaktır. Benim tercihim ya IPad'ya da Samsung olur Huawei şahsen tavsiye etmem.

Eğer acelen yoksa yaz aylarında Apple okula dönüş kampanyası yapıyor iPad Air M3 + Apple Pencil Pro 27k bandında olacaktır. Benim tercihim ya IPad'ya da Samsung olur Huawei şahsen tavsiye etmem.
Şu an için acelem yok yazı bekleyebilirim fakat bildiğim kadarıyla Apple bu kampanyayı Eylül Ekim gibi yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…