iPad Air M1 mi Android cihaz mı?

O zaman M1 almak hayatınızın hatası olur. Evet çok daha güçlü ama bu güç size lazım mı? Birkaç basit oyunu rahat oynayabilmeniz AMOLED ekran, hafıza kartı desteği, yanında ücretsiz gelen kalem gibi unsurlardan vazgeçmeniz için değecek mi? Ek olarak ders notları için 64 GB sizi paranızla rezil eder. Bence bunları bir düşünün derim.

İşlemcinin güçlü olması şu an lazım olmayacak fakat diğer cihazlara oranla çok daha uzun ömürlü olacaktır çünkü ben bu alacağım tableti uzun süre sorunsuz kullanmayı düşünüyorum en az 5 yıl. 64 GB durumundan dolayı iPad 11'i bekleyeceğim 128 GB olacak 8 GB RAM ve A18 işlemcisini kullanacak. Android tarafında çok ciddi işlemci kaybı mevcut bu da şu an sorun yaratamasada ileride yaratacağını düşünüyorum.

İşlemcinin güçlü olması şu an lazım olmayacak fakat diğer cihazlara oranla çok daha uzun ömürlü olacaktır çünkü ben bu alacağım tableti uzun süre sorunsuz kullanmayı düşünüyorum en az 5 yıl. 64 GB durumundan dolayı iPad 11'i bekleyeceğim 128 GB olacak 8 GB RAM ve A18 işlemcisini kullanacak. Android tarafında çok ciddi işlemci kaybı mevcut bu da şu an sorun yaratamasada ileride yaratacağını düşünüyorum.
8Gen2 ya da Dimensity9300+ ile bir mobil cihazda yapamayacağınız herhangi bir işlem olduğunu düşünmüyorum. Bence inadınızdan vazgeçip Samsung ailesinden bir cihaz edinmelisiniz. Samsung'ların artık hemen bozulması olayı çok eskilerde kaldı. 6 ay önce İPad Air M2 aldım ve cihazın işlemcisinden cızırtı sesleri geliyor şuan hemde gözüm gibi bakmama rağmen. Şuan tablete işimde çok ihtiyacım olduğu için veremedim, yakında servise göndereceğim.

8gen2 ya da Dimensity9300+ ile bir mobil cihazda yapamayacağınız herhangi bir işlem olduğunu düşünmüyorum. Bence inadınızdan vazgeçip Samsung ailesinden bir cihaz edinmelisiniz. Samsung'ların artık hemen bozulması olayı çok eskilerde kaldı. 6 ay önce iPad Air M.2 aldım ve cihazın işlemcisinden cızırtı sesleri geliyor şu an hem de gözüm gibi bakmama rağmen. Şu an tablete işimde çok ihtiyacım olduğu için veremedim, yakında servise göndereceğim.

Kalem değdiriyorken oluyorsa muhtemelen normaldir ama bir baktirin yine de.

O zaman bir gosterin hocam sonuç hakkinda bilgi verir misiniz?
Tabiki hocam. Apple teknik desteği ile de görüştüm maruzatımı anlattım. Tableti servise alacaklarını söylediler bende şuan tabletimin bana gerekli olduğunu yakın bir zamanda servise vereceğimi söyledim ve kabul ettiler. 3-4 ay sonra ancak gönderebilirim servise gibi duruyor. Gönderdiğim zamanki süreci size aktarırım.

Tamamen amacım günlük kullanım basit oyunları oynamak olsun dizi film izlemek olsun ayrıca ders notları içinde kullanacağım makine müh okuduğum için MacBook'tan not almak imkansız oluyor.

iPad tercih etmemin bir diğer nedeni de uzun ömürlü olması 2012-2013 yıllarında iPad 4.nesil almıştım ve şu an hala ilk günkü gibi çalışabiliyor ama bütün uygulamaların desteği kalktığı için sadece kendi Apple uygulamalarını açabiliyor yani böylesine eski bir cihazın hala yavaşlamadan ve pili ölmeden bugünlere gelebilmesi çok ciddi etkileyici bu kadar uzun ömürlü olmasının nedenini işlemciden kaynaklı olduğunu düşünüyorum o nedenle şu an A18 işlemcili ve 8 GB RAM'li bir iPad aldığımda çok rahat uygulama desteği kalkana kadar götüreceğini düşünüyorum.
Samsung tab 3 lite tam 7 yıl sorunsuz kullandım.
6.5-7yıl şuan piyasada tab 10 var..

Yani 5000 tl android tablet ile kaliteli android tabletleri karıştırmayın!!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı