iPad Air M1 mi Android cihaz mı?

İşlemcinin güçlü olması şu an lazım olmayacak fakat diğer cihazlara oranla çok daha uzun ömürlü olacaktır çünkü ben bu alacağım tableti uzun süre sorunsuz kullanmayı düşünüyorum en az 5 yıl. 64 GB durumundan dolayı iPad 11'i bekleyeceğim 128 GB olacak 8 GB RAM ve A18 işlemcisini kullanacak. Android tarafında çok ciddi işlemci kaybı mevcut bu da şu an sorun yaratamasada ileride yaratacağını düşünüyorum.

S9'un indirimini kovalayabilirsiniz islemci ust seviye oyunlarda bile orta ayarlarda oyun oynatir depolamasi iyi kalem bedava.

8Gen2 ya da Dimensity9300+ ile bir mobil cihazda yapamayacağınız herhangi bir işlem olduğunu düşünmüyorum. Bence inadınızdan vazgeçip Samsung ailesinden bir cihaz edinmelisiniz. Samsung'ların artık hemen bozulması olayı çok eskilerde kaldı. 6 ay önce İPad Air M2 aldım ve cihazın işlemcisinden cızırtı sesleri geliyor şuan hemde gözüm gibi bakmama rağmen. Şuan tablete işimde çok ihtiyacım olduğu için veremedim, yakında servise göndereceğim.

Kalem değdiriyorken oluyorsa muhtemelen normaldir ama bir baktirin yine de.

O zaman bir gosterin hocam sonuç hakkinda bilgi verir misiniz?
Tabiki hocam. Apple teknik desteği ile de görüştüm maruzatımı anlattım. Tableti servise alacaklarını söylediler bende şuan tabletimin bana gerekli olduğunu yakın bir zamanda servise vereceğimi söyledim ve kabul ettiler. 3-4 ay sonra ancak gönderebilirim servise gibi duruyor. Gönderdiğim zamanki süreci size aktarırım.

Samsung tab 3 lite tam 7 yıl sorunsuz kullandım.
6.5-7yıl şuan piyasada tab 10 var..

Yani 5000 tl android tablet ile kaliteli android tabletleri karıştırmayın!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…