iPad Air M2 mi iPad Pro M4 mü alınmalı?

cexx

Centipat
Daha fazla  
Merhaba kendime bir iPad alma kararı verdim ve aldığımda en uzun ömürlü şekilde kullanmak istiyorum. Bu yüzden son çıkan Air ve Pro modellerine baktım. iPad Air M2 ile iPad Pro M4 arasındaki farkları da biliyorum ama performans açısından pek bilmiyorum. Oyunlarda vs. çok düşüş yaşanıyor mu? Hangisi ne için daha uygun olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kendime bir iPad alma kararı verdim ve aldığımda en uzun ömürlü şekilde kullanmak istiyorum. Bu yüzden son çıkan Air ve Pro modellerine baktım. iPad Air M2 ile iPad Pro M4 arasındaki farkları da biliyorum ama performans açısından pek bilmiyorum. Oyunlarda vs. çok düşüş yaşanıyor mu? Hangisi ne için daha uygun olur?
iPad Air M2 daha normal tüketiciye hitap ediyor.
Hepsini bırak Tab S9 Plus al hocam.😄

M2 fazlasıyla iyi bir işlemci oyun ve gündelik kullanımda her anlamda,
ama M4 farklı bir boyut tavsiyem oradan yana olur.

Teşekkür ederim herkese. M4 almaya çalışacağım ama eğer pahalı gelirse M2 de işimi görür diye düşünüyorum.

Eğer profesyonel bir iş için kullanmayacaksan paranı çöpe atmış olursun. Evet iPad Pro birçok özellik bakımından çok daha önde ama cihazdan sonuna kadar faydalanmayacaksan böyle büyük paralar vermeye gerek yok. iPad Air M2 işini görür. Bu açık büfeden sadece 3 zeytin yiyeceğin halde 10 zeytin alıp sadece üçünü yiyip diğer kalan zeytinleri tabakta bırakıp kalkmak gibi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı