iPad Air M2 mi Samsung Tab S9 Plus mı?

kararsız7

Femtopat
Daha fazla  
Genelde akademik PDF okumak üzerine kullanacağım, oyun da oynamak için, fotoğraf düzenleme vs. de yapmak için iPad Air M2 mi, Tab S10 Plus'ya da Tab S9 Plus mı almak mantıklı?

Tab'lerde DeX özelliğinin olmasını, kaleminin daha yumuşak olmasını, yapay zeka özelliklerini de beğendim ama işlemci açısından 10 yerine 9 mu mantıklı olur, bilemedim. Ama Air M.2'deki işlemci özelliği, Photoshop vs. de kullanılabilmesi beni cezbediyor. Bilgisayarım Windows, telefonum Samsung ama telefonda iPhone'a geçebilirim, ama kesin değil. Sizce bu 3 cihazdan hangisi mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde akademik PDF okumak üzerine kullanacağım, oyun da oynamak için, fotoğraf düzenleme vs. de yapmak için iPad Air M.2 mi, Tab S10 Plus'ya da Tab S9 Plus mı almak mantıklı?

Tab'lerde DeX özelliğinin olmasını, kaleminin daha yumuşak olmasını, yapay zeka özelliklerini de beğendim ama işlemci açısından 10 yerine 9 mu mantıklı olur, bilemedim. Ama Air M.2'deki işlemci özelliği, Photoshop vs. de kullanılabilmesi beni cezbediyor. Bilgisayarım Windows, telefonum Samsung ama telefonda IPhone'a geçebilirim, ama kesin değil. Sizce bu 3 cihazdan hangisi mantıklı?

Oyun için kullanacaksanız Android her zaman daha iyidir çeşitli emülatör destekleri de vardır lakin daha çok tasarım ve iş odakli kullanacaksanız tabii ki iPad.

Oyun derken CoD Warzone, carx street gibi oyunlarsa iPad Air M.2 almanız rahatlık açısından daha sağlıklı olur mesela ben genelde CoD Mobile tarzı oyunlar oynarım film izlerim arada kitap okurum bu ihtiyaçlarıma iPad 10. nesil tam yetiyor fakat S7 FE'de ekran büyüklüğü ve oyunlarda çözünürlük problemi olduğundan pek işime yaramıyor ve sadece arada iPad'in şarjı bittiğinde oyalanmak için kullanıyorum.
Kalemi bilemeyeceğim sadece 1 tablette kalem kullanmışlığım var.

Oyun öncelik değil de ipad air m2 ısınıyor diyorlar bir de windows bilgisayara ikinci ekran kullanılabilir mi acaba
Oyun için kullanacaksanız Android her zaman daha iyidir çeşitli emülatör destekleri de vardır lakin daha çok tasarım ve iş odakli kullanacaksanız tabii ki iPad.

Tablette samsung elbette, mac ve iphone kullanıyorum fakat kalın çerçeveli tablet mi kaldı be Apple?
Samsungda tabs10 plus en son cikan ekran özelliği de guzel ama mediatek olması kafami karıştırılıyor tabs9 plus ya da air m2 kısmini orada düşünüyorum

Oyun öncelik değil de iPad Air M.2 ısınıyor diyorlar bir de Windows bilgisayara ikinci ekran kullanılabilir mi acaba?

Samsung'da tabs10 Plus en son cikan ekran özelliği de guzel ama MediaTek olması kafami karıştırılıyor tabs9 Plus'ya da Air M.2 kısmini orada düşünüyorum.

Oyun öncelik değilse S9 Plus daha iyi olur. Air M.2'nin ısınma sorunu yok ikinci ekran olarak kullanılabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı