iPad Air M3 11" için 1-1.5 bin TL'ye Smart Folio alternatifi önerisi

LabaTo

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Balıkesir,Türkiye
Daha fazla  
Merhaba, iPad Air M3 11" alıyorum ancak Smart Folio 3500 TL olduğu için maksimum 1000-1500 bandında bir Smart Folio alternatifi kılıf arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bunu satın almıştım, kalem koyma yerinde şarj olmuyor doğal olarak fakat fazlasıyla iş görüyor.
Apple pencil usb c zaten manyetik şarj olmadığı için sorun olacağını düşünmüyorum ancak aklıma takılan başka bir şey var. Ben eğer böyle kalem tutucusu olanlardan değil de apple'ın sattığı gibi kalem tutucusu olmayan düz smart foliolardan alırsam manyetik yapışan apple pencil çantada taşınırken vs. düşebilir mi? Bir de ses açma-kapama düğmelerine doğrudan ulaşabiliyor musunuz ?

Taşınırken düşme ihtimali oluyor evet o açıdan iyi değil kalem koruması olmaması. Doğrudan ulaşabiliyorum ses açma kapama tuşlarına sıkıntı yok yani o konuda. Bir de konuyla alakasız fakat satın aldınız mı? Apple eğitim indirimiyle pencil pro yanında geliyor tablet fiyatına. Almadıysanız o şekilde de tercih edebilirsiniz. Kılıf üstünden şarj oluyor fakat manyetiği çok tutmuyor öyle olunca.

Taşınırken düşme ihtimali oluyor evet o açıdan iyi değil kalem koruması olmaması. Doğrudan ulaşabiliyorum ses açma kapama tuşlarına sıkıntı yok yani o konuda. Bir de konuyla alakasız fakat satın aldınız mı? Apple eğitim indirimiyle pencil pro yanında geliyor tablet fiyatına. Almadıysanız o şekilde de tercih edebilirsiniz. Kılıf üstünden şarj oluyor fakat manyetiği çok tutmuyor öyle olunca.
Satın aldım şuan kargoda. Pencil proya ihtiyacım olmadığı için airpods tercih ettim. Daha sonradan usb-c apple pencil alacağım. Deneyiminizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı