IPad Air M3 13 inç vs iPad M4 Pro

Ana De Armas

Centipat
Daha fazla  
Üniversite için tablet alacağım aklımda M4 Pro var lakin 11 inç küçük gelir diye biraz korkuyorum. sizce Air 13 inç M3 mü almalıyım yoksa M4 Pro fiyatını hak ediyor mu? eğer mümkün ise tablette edit falan da yapmak istiyorum lakin ilk önceliğim ders için olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lcd ekran var. Bence o kadar para verdikten sonra o ekrana bakmak paranızın karşılığını almadığınız hissi uyandırabilir. Ayrıca 11 inch ideal boyut öğrenciler için bence.

11 inç gayet iyi ve 120 Hz OLED'den tek seçenek onu seçin. IPS 60 Hz o fiyata göre rezil bir ekran kullanmak istemezsiniz.

LCD ekran var. Bence o kadar para verdikten sonra o ekrana bakmak paranızın karşılığını almadığınız hissi uyandırabilir. Ayrıca 11 inch ideal boyut öğrenciler için bence.

13 inçi görüp deneyimledim mağazada ondan sonra 11 inç gözüme küçük gözüktü hocam lakin belki ilk 13 inçe baktığım için olabilir.

Bana kalırsa 11 inch de gayet yeterli. Kişisel bir durum. Gidip incelemenizi tavsiye ederim.

11 inç gayet iyi ve 120 Hz OLED'den tek seçenek onu seçin. IPS 60 Hz o fiyata göre rezil bir ekran kullanmak istemezsiniz.

Hocam sizce M4 Pro 11 inç 45 liraya fiyatına değer mi ekranı OLED vesaiyle bende çok beğendim sizce fiyatını hak ediyor mu yoksa uçmaya gerek yokmu.

Hocam sizce M4 Pro 11 inç 45 liraya fiyatına değer mi ekranı OLED vesaiyle bence çok beğendim sizce fiyatını hak ediyor mu yoksa uçmaya gerek yok mu?

iPad klasmanında değer ama ben olsam Tab S10+ ya da Magic Pad 2 alırdım performans (edit vs yapılmayacaksa) harici onlar yeterli ve daha uygun.

11" kullanan birisi olarak bence bu boyut ideal. Cantaya atip tasirken veya okulda cikarip not tutarken sorun olmuyor ama 13" civari tabletleri hem tasimasi problem hem de derste not tutarken siraya vs. sigdirmasi problem.

13 inçi görüp deneyimledim mağazada ondan sonra 11 inç gözüme küçük gözüktü hocam lakin belki ilk 13 inçe baktığım için olabilir.
Mağazada baktığınız şeyler genelde günlük hayat kullanım senaryosunu yansıtmaz. Genelde pdf dökümanlarını görüntüleyeceğiniz, notlar uygulamasından kalem kullanacağınızı varsayınca m4 çok daha mantıklı. Ayriyeten kalem hissiyatı olarak da daha iyi 120hz sayesinde. Her gün yanınızda taşıyacaksınız zaten daha küçük ve daha hafif olması daha iyi sizin için.

Tamamdır teşekkürler hocam herbirinize bütçem el verdiği için M4 Pro'yu almayı deneyeceğim uzun ömürlü olur beni bayağı bir götürür diye düşünüyorum 4 yıl üniversiteden sonra tableti kullanmaya yine devam ederim o yüzden iPad iyi bir tercih olur diye düşünüyorum tekrardan yorumlarınız için teşekkürler.

Telefonunuz neydi bu arada hocam? iPhone kullanmıyorsanız tek uzun ömürlü tablet iPad değil. Samsung s serisi tabletleri daha iyi olabilir sizin için eğer iphone kullanmıyorsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…