iPad Air M3 sorunları var mı?

Uğur555

Centipat
Daha fazla  
iPad Air M3 almayı düşünüyorum bazı yorumları okuduğumda ısınma ve şarj probleminden sıkça bahsedilmiş. Bunları deneyimlemiş kişiler var mı, ortalama şarj süresi ne kadar oluyor ve 20W mi 30W mı şarj aleti tercih edilmeli mi? Ve koruyucu kullanıyor musunuz? Kılıf olarak ne önerirsiniz?

M seri islemci kullanan iPad Air modellerinde şarj sorunu maalesef var. Günü rahat kurtariyor ama diger modeller kadar ekran süresi vermiyor. Performans çok yüksek çünkü. M2 kullaniyorum ancak bazi küçük oyunlarda aşırı ısınırken, bazı büyük oyunlarda da hic isinmayabiliyor, garip yani. 20W adaptör kullanabilirsin. Bu kadar performansa ihtiyacin yoksa A16 iPad al derim.

İşlemci bilgisayar işlemcisi olduğundan dolayı pil diğer cihazlara göre az gidiyor, 5-6 saat ortalama verebilirim, performans gerektiren işlerde sıcak çalışıyor ama o sıcaklık m işlemci için sorun değil zaten yeterince ısınınca belli ediyor cihaz parlaklık düşürüyor ya da uyarı veriyor ki daha hiç karşılaşmadım. Isınmanın bir diğer sebebi de uygulama optimizasyonu bazıları çok iyi yaparken bazıları biraz saçma olabiliyor ama genel olarak iPadOS optimizasyonları gayet iyi.

Bir yorumunuzda güncellemeler geldikçe ısı azalıyor demişsiniz doğru mu? Kılıf olarak ne kullanıyorsunuz veya koruyucu kullanıyor musunuz?

Genel olarak 2. ekran olarak kullanıp oyun yapımında animasyonlar için kullanacağım ve not tutmak amaçlı olacak.

Genel olarak 2. ekran olarak kullanıp oyun yapımında animasyonlar için kullanacağım ve not tutmak amaçlı olacak.

Ekran koruyucu kullanmıyorum kılıfı da 700 TL bandında almıştım.
İlk aldığımda test ediyordum iOS 18'in başlarında biraz fazla ısınıyordu ama şu an 18.5 de beni rahatsız eden bir ısınma yok ama kullandığınız ortam da önemli.

Anladım extra şikayet ettiğiniz bir tarafı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…