iPad Air (M3) vs iPad (A16)

Kebap24

Hectopat
Yer
Antalya
Bugün sabah şu an ön siparişte olan M3 iPad Air sipariş ettim test falan çözmek için ancak aklıma fazladan para vermek yerine daha ucuz olan ön siparişteki A16 çipli IPad'i mi alsam diye takıldı. Sizce siparişi iptal etmeli miyim yoksa M3 çip daha uzun ömürlülük açısından değer mi?
Not: Tabletten pek oyun oynamam kullanmadığımda da anneme film falan izlesin diye veririm.

Aralarında fiyat farkına değecek çok bir fark yok. Günlük kullanım için A16 yeterli olur.

Ortasini yapip M2 Air alabilirsiniz M3 parasina orijinal kalem de alabiliyorsunuz.

Apple'ın sitesinde M.2 satılmıyor şu an. Kalemle birlikte MediaMarkt'dan falan alınca Apple'dan öğrenci indirimiyle aldığım fiyatla hemen hemen aynı oluyor o yüzden M3 daha mantıklı M.2'den

Apple'ın sitesinde M.2 satılmıyor şu an. Kalemle birlikte MediaMarkt'dan falan alınca Apple'dan öğrenci indirimiyle aldığım fiyatla hemen hemen aynı oluyor o yüzden M3 daha mantıklı M.2'den

Pozitif teknonoji de öğrenci indirimi ile Air M.2 + pencil Pro 28k ya geliyor Apple da M3 ile pencil ı bu fiyata alabiliyor musunuz?

Pozitif teknonoji de öğrenci indirimi ile Air M.2 + pencil Pro 28k ya geliyor Apple da M3 ile pencil ı bu fiyata alabiliyor musunuz?

Pozitif teknolojiyi bilmiyordum. 30500TL'ye aldım. Düz iPad almaktan vazgeçtim açıkçası ama sizce M3 olanı iptal edip M.2 olanı almak daha mı mantıklı olur aradaki fiyat farkıyla bir de benim aldığım kalem Apple Pencil ucb C

Orta kararı bulmak adına M2 çipli Air, hatta M1 çipli Air bile alınabilir. M3 çip olması elzem değildir diye düşünüyorum. Ben olsam kesinlikle A16 çipli iPad almazdım.

PT'de M1 çipli Air 20000 ₺, 11 inç M2 Air ise 23000 ₺. Bir düşün derim. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden.

Ben USB C sevmiyorum kullanış açısından rahat gelmiyor arada %20 bir işlemci farkı var ama M.2 çok güçlü bir işlemci bence M.2 almak daha mantıklı.

Son kararım siparişi iptal etmemek oldu çünkü peşin fiyatına 2 taksit ile almıştım tableti ama pozitif teknolojide peşin fiyatına taksit yapmıyor bu yüzden yine hemen hemen aynı fiyata denk geliyor bir de bankanın taksiti geri yatırması falan var. Yardımcı olanlara teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…