iPad Air M3 vs M2

maviplanet

Hectopat
Tıp okurken 6 yılı çıkarması için 11 inch iPad Air almak istiyoruz. M2 işlemcili 512 GB cellular tablet Teknosa satıcılı 28 bin lira. Bu ürünü mü almalıyım yoksa 256 düz iPad Air M3 işlemcili olanı mı?

Teknosa daki ürün.

Bir de Apple Store de 256'lık olanı Pro kalemi ile 32 bine geliyor. Hangisini tavsiye edersiniz?

Ben olsam m3 alırım

Apple Store da iPad Air (M3) + Apple Pencil Pro 32K ya geliyorsa çok iyi fiyat.

6 yıl uzun bir süre o yüzden m3. Fiyat farkı da çok yok zaten.

Fiyatlar yakın gibi ama kapasite farklı. Biri 1TB + cellular diğeri 256 GB M3 işlemci.
Bir tablette 1 tb depolama alanına ihtiyaç duyacak derecedeyseniz 256 gb tabii ki yetmez. Cellulara ihtiyaç duyacağınızı düşünmüyorum telefondan interneti paylaşabilirsiniz dışarıda. Yani ihtiyacına bağlı değişir. Bu fiyata çıkmışken M3 wifi 1 tb model M2 wifi + cellular modeline yakın fiyatlı. Ama aradaki fiyat farkını veremezsen ve 1 Tb depolama alanı, cellular senin için elzemse ya da aradaki depolama farkını iCloud ile kapatmak istemiyorsan M2 olan model senin için daha iyidir. Cihazın eskimesi durumu senin kullanıcı senaryona bağlı. Tabii ben olsam M3 modelini alırdım ama dediğim şartlar senin için geçerliyse M2 senin için daha iyi.

1 TB depolama illa şart değil tabii ki. M.2 1 TB+ cellular 30k, 256 GB M3 de 32 bin ama Pro kalem hediye. Cellular olmasa da telefondan hücresel paylaşımı olabilir, bana da mantıklı geldi. Tavsiyenizi dikkate alacağim.

1 TB depolama illa şart değil tabii ki. M.2 1 TB+ cellular 30k, 256 GB M3 de 32 bin ama Pro kalem hediye. Cellular olmasa da telefondan hücresel paylaşımı olabilir, bana da mantıklı geldi. Tavsiyenizi dikkate alacağim.
Sadece tıp içinse slayt ve not dışında bir tek anatomi uygulaması indirmeniz yeterli olacağından 256 GB çok rahat yeter, başka işler için kullanılsa bile yeteceğini düşünüyorum. Cellular bence gereksiz ama sizin görüşünüzü bilemem. M2 ve M3 işlemci arasında kayda değer fark yok ama kalemle beraber olacağı için M3 almak daha mantıklı olur.

Ayrıca satıcı teknosa değil sadece site teknosa ne olur ne olmaz uyarmak istedim. Yetkili satıcılarda aynı model 40 bin civarı çünkü. Aşağıya 40 bin olanın linkini de bırakıyorum:

Bölümünüz şimdiden hayırlı olsun.

Teşekkür ederim. Tavsiye ettiğiniz site güvenli değil mi sanırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…