iPad Air M3 vs Samsung S9

Viocy

Picopat
Daha fazla  
Üniversiteye geçeceğim ve kendime tablet almayı düşünüyorum. Genel olarak ders çalışmak, not tutmak, film/dizi izlemek ve arada bir oyun oynamak gibi şeyler için kullancağım. Oyun olarak aşırı sistem gerektirmeyen Clash Royale, Wild Rift veya TFT tarzı oyunlar. Daha uygun fiyat bandında tavsiyeniz olursa seve seve dinlerim. Şu ana kadar hiç iOS cihaz kullanmadım eğer alırsam bu ilk olacak. Tavsiyede bulunursanız sevinirim.
Edit: Eğer performansı aşırı düşük olmazsa iPad 11 A16'ya da sıcak bakıyorum

Üniversiteye geçeceğim ve kendime tablet almayı düşünüyorum. Genel olarak ders çalışmak, not tutmak, film/dizi izlemek ve arada bir oyun oynamak gibi şeyler için kullancağım. Oyun olarak aşırı sistem gerektirmeyen Clash Royale, Wild Rift veya TFT tarzı oyunlar. Daha uygun fiyat bandında tavsiyeniz olursa seve seve dinlerim. Şu ana kadar hiç iOS cihaz kullanmadım eğer alırsam bu ilk olacak. Tavsiyede bulunursanız sevinirim.
Edit: Eğer performansı aşırı düşük olmazsa iPad 11 A16'ya da sıcak bakıyorum.

iPad A16 işlem gücü açısından S9'dan iyi bir cihaz.
Ekran süresi olarak A16>m3
Performans olarak m3>A16
Ekranda medya tüketimi (film, dizi vb) da s9>m3>A16
S9 medya tüketmek için en iyi seçenek ama ders çalışacaksanız özellikle uzun süreler ders çalışacaksanız S9 buradaki tüm cihazlardan daha çok göz yoruyor özellikle PWM hasssasiyetiniz varsa Samsung tarafından FE serisi harici bakmayın ya da uzun kullanımlarda mola verin derim eğer illa OLED olsun dersen Magic Pad 2 var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı