iPad Air M3 vs Tab S10 FE

Frknyg0

Kilopat
Telefonum 15 Plus, tableti uzun süre kullanırım ders çalışmak not tutmak video film izlemek arada sırada edit yapmak çizim boyamak karalamak vs için alıyorum Air'i öğrenci indirimiyle 27 k ya pencil Pro ile alacağım alırsam Tab S10 FE yide 14 k bandında şu an fiyatı bütçem ikisine de yetiyor benim kullanım amacıma ve durumuma hangisi daha mantıklı olur merak ediyorum kararsız kaldım iyi Sosyaller.

Kesinlikle iPad Air M3.

M3, çok uzun yıllar götürür. İmkanınız varsa m3.

Tab S10 FE'nin rakibi iPad 11 A16. Air M3 değil.

Kendim Android tablet sahibiyim ve bence tablet işinin vakkosu IPad'ler. Özellikle mühendis veya mimarlık okuyorsanız birçok tasarım programı iPad OS için gelirken Android için gelmiyor.

Bende son 3 gündür araştırıyorum ve sanırım tercihimi iPad Air'den yana kullanacağım. Benim arasında kaldığım Honor Magic Pad 2'idi ancak üniversite kampanyasıyla gelen ücretsiz pencil kesinlikle IPad'i daha cazip yapıyor bence. Zaten üzün ömürlülük bakımından da üzerine yoktur diye düşünüyorum.

Tab S10 FE'nin rakibi iPad 11 A16. Air M3 değil.
Rakip olarak değil benim durumum için mantıklı olanı sordum fazla fazla para vermemek için yorumunuz için teşekkürler

Cevaplardan anlaşılacağı üzere m3 çok daha mantıklı benim için çok teşekkürler arkadaşlar

Üniversite kampanyasını nereden buldunuz hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…