iPad Air vs MatePad Pro vs MatePad 12X

Tek Emir

Hectopat
Merhaba 3 tablet arasında kaldım. iPad Air mi yoksa Huawei MatePad Pro ile MatePad 12X mi? Sizce hangisi? Ben ders çalışmak ve not tutmak için alacağım. Hem de 3-4 sene kullanacağım, alacağım paraya değmesini istiyorum.

Ekran olarak Pro > X > Air diyebiliriz. Ayrıca hepsi rahat 3-4 yıl götürür. Daha bile uzun götürürler rahatça. Google kısmını sorun etmiyorsanız en yakın hissettiğinizi alın derim.

Bir de 12X in kalemi Pro iken diğer modelde neden 3. nesil farkı var mı?

Çizim için bir işiniz yoksa zaten kalemin süper özellikli olması size fark etmeyecek. Kendimden biliyorum.

Çok teşekkür ederim son olarak bir şey soracağım YouTube gibi uygulamaları GBox ile indirebiliyoruz ama kararsız çalışıyor diyorlar.

Tabletlerde iPad modelleri Android modellere göre performansta fark attığını düşünüyorum. 7 sene önce aldığım iPad bile hala kötü performans sergilemiyor değil. iOS arayüzü rahatlığını istiyorsan iPad, Android arayüzünü seviyor isen Huawei.

Çok teşekkür ederim son olarak bir şey soracağım YouTube gibi uygulamaları GBox ile indirebiliyoruz ama kararsız çalışıyor diyorlar.

GBox kullanmana gerek yok Google servisleri MicroG ile kusursuz çalışıyor.

@Teru hocam Xiaomi lansmana özel 15t Pro alana hediye Redmi Pad 2 vermiş. Telefonum bayağı eski. Sizce iPad mi yoksa Xiaomi mi tercih edeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Teru hocam Xiaomi lansmana özel 15t Pro alana hediye Redmi Pad 2 vermiş. Telefonum bayağı eski. Sizce iPad mi yoksa Xiaomi mi tercih edeyim?

Onun kalem uyumluluğu yok görünüyor. Telefon ve tablet birlikte yenileyecekseniz en iyisi Huawei + telefon yapmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…