Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.015 Makaleler 15 Çözümler 476 Yer Türkiye Cumhuriyeti 12 Ekim 2025 #11 Tek Emir dedi: Hocam Xiaomi Pad 2 destekliyor diyor bazı sitelerde. Genişletmek için tıkla... Çakma kalemler gördüm ben hep onlar da özellik falan desteklemiyor. Eliniz ekrana değince işi bozuyor.
Tek Emir dedi: Hocam Xiaomi Pad 2 destekliyor diyor bazı sitelerde. Genişletmek için tıkla... Çakma kalemler gördüm ben hep onlar da özellik falan desteklemiyor. Eliniz ekrana değince işi bozuyor.
Tek Emir Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 80 12 Ekim 2025 #12 Teru dedi: Çakma kalemler gördüm ben hep onlar da özellik falan desteklemiyor. Eliniz ekrana değince işi bozuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Smart pen destekliyor diyor.
Teru dedi: Çakma kalemler gördüm ben hep onlar da özellik falan desteklemiyor. Eliniz ekrana değince işi bozuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Smart pen destekliyor diyor.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.015 Makaleler 15 Çözümler 476 Yer Türkiye Cumhuriyeti 12 Ekim 2025 #13 Tek Emir dedi: Hocam Smart pen destekliyor diyor. Genişletmek için tıkla... Sitesinde mi yazıyor?
Tek Emir Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 80 12 Ekim 2025 #14 Teru dedi: Sitesinde mi yazıyor? Genişletmek için tıkla... Amazon'da yazıyor tam emin olamadım.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.015 Makaleler 15 Çözümler 476 Yer Türkiye Cumhuriyeti 12 Ekim 2025 #15 Tek Emir dedi: Amazon'da yazıyor tam emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Link atar mısınız?