IPad Air'i hangi Type-C ile şarj ettiğim fark eder mi?

sipyrus

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, geçen günlerde Apple Type-C şarj kablomu maalesef kaybettim. Yaklaşık 1 haftadır orijinal Samsung Type-C kablosu kullanıyorum şarj ederken. Herhangi bir sorun teşkil eder mi?
(Apple adaptörüm var.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sorun olacağını sanmam. Tüm kablolarımı "Apple marka olmayan" bütün cihazlarımla ortak kullanıyorum bir sorun olmuyor.
Ama söz konusu Apple olunca her şey beklenir, bu yüzden kesin bir şey söylemek istemiyorum.

1762614634669.png

Bir ara bununlar ilgili yazılar görmüştüm. Apple type-c kabloları diğer type'c kablolardan farklı ve farklı kablo kullanmak zarar veriyor diye. Ne kadar doğru onu bilemiyorum.

Bir sorun olacağını sanmam. Tüm kablolarımı "Apple marka olmayan" bütün cihazlarımla ortak kullanıyorum bir sorun olmuyor.
Ama söz konusu Apple olunca her şey beklenir, bu yüzden kesin bir şey söylemek istemiyorum.

Eki Görüntüle 2600565

Bir ara bununlar ilgili yazılar görmüştüm. Apple type-c kabloları diğer type'c kablolardan farklı ve farklı kablo kullanmak zarar veriyor diye. Ne kadar doğru onu bilemiyorum.
Tam da dediğiniz gibi Apple'dan her şey beklenir. Riske atmayayım en iyisi, teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı