iPad Air'ı iade edilir mi?

sipyrus

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar yaklaşık 3 gün önce öğrenci indiriminden iPad Air ve Pencil Pro satın aldım. Pendik şu an lazer baskı sürecinde. iPad elime ulaştı. Güzel cihaz lakin dün gece film izlerken IPS ekran çok fazla dikkatimi çekti. Önceden kullandığım S9+ AMOLED olduğu için de olabilir lakin bilemedim. İade etmeyi düşünüyorum ama M3 işlemcinin de güçlü olduğunu biliyorum. Asıl amacım lise son ve üniversitede kullanmak. Sizce iade edip S10+ mı almalıyım yoksa iPad Air'da kalınır mı?

(Başlıkta hata var kusura bakmayın)

Son düzenleme:
Asla önermem evet samsung daha kaliteli ve daha iyi bir ekrana sahip ama m3 çok başka bir boyut bundan emin olun samsungun mobil işlemcileri ile asla kıyaslanamaz.

reis ipad air kullanmaya devam et iade kabul etceklerini çok sanmıyorum

reis ipad air kullanmaya devam et iade kabul etceklerini çok sanmıyorum
İade açısından sorun yok sanırsam araştırdım.

Asla önermem evet Samsung daha kaliteli ve daha iyi bir ekrana sahip ama M3 çok başka bir boyut bundan emin olun Samsung'un mobil işlemcileri ile asla kıyaslanamaz.

Evet hocam Samsung işlemcileri bilirim lakin işte ekran mevzusuna taktım biraz. Bir de Pencil Pro bana çok cazip geliyor nedense.

İade açısından sorun yok sanırsam araştırdım.

Evet hocam Samsung işlemcileri bilirim lakin işte ekran mevzusuna taktım biraz. Bir de Pencil Pro bana çok cazip geliyor nedense.
Hocam o zaman zaten sizde kararınızı vermişsiniz daha fazla düşünmeye gerek yok iPad'ten devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…