Çözüldü iPad aynı anda iki yere basma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GamiX

Kilopat
Yer
İtalya
Daha fazla  
iPad Pro 1 kullanıyorum. Sürümüm 11.2. 6 ve Jailbreak’lı bir iPad. Fakat son zamanlarda şunu fark ettim ki aynı anda iki farklı yere basıp birini kaldırınca kaldırdığım yer de basılı kalıyor. Örnek vermek gerekirse PUBG oynarken mesela gaza ve sağ tuşlarına aynı anda basıp sağ tuşundan parmağımı kaldırmama rağmen sağa gitmeye devam ediyor. Ancak gaz tuşunu bırakınca düzeliyor. Acaba bu kullandığım sürümün bir sorunu mu yoksa düzeltilebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Büyük ihtimal yazılımsal bir sorun. Jailbreak yaptıysanız kullandığınız bir tweak sebep oluyor olabilir. Son zamanda eklenti vb. yaptıysanız kaldırın veya cihazı sıfırlayın düzelir diye düşünüyorum. Jailbreak yapılıyken sıfırlama uğraştırıcı olabilir, önceden öyleydi.
Büyük ihtimal yazılımsal bir sorun. Jailbreak yaptıysanız kullandığınız bir tweak sebep oluyor olabilir. Son zamanda eklenti vb. yaptıysanız kaldırın veya cihazı sıfırlayın düzelir diye düşünüyorum. Jailbreak yapılıyken sıfırlama uğraştırıcı olabilir, önceden öyleydi.

Çözüm
Sadece bu oyunda oluyorsa oyunla alakalı bir sorun veya ayarlanabilir bir şey bile olabilir. Eğer diğer uygulamalarda da aynı durum oluşuyorsa büyük ihtimalle sürümünüzle alakalıdır diye düşünüyorum.

Sadece bu oyunda oluyorsa oyunla alakalı bir sorun veya ayarlanabilir bir şey bile olabilir. Eğer diğer uygulamalarda da aynı durum oluşuyorsa büyük ihtimalle sürümünüzle alakalıdır diye düşünüyorum.
Tamamdır sebebini anladım Jailbreak ile iosgods üzeriniden hacklenen oyunlarda bu sorun oluyormuş. Hileyi kaldırınca sorun da ortadan kalktı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı