iPad bilgisayar tarafından görülmüyor ve şarj olmuyor

Özkanst

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün elime bir 16 GB iPad geçti ve powerbank ile şarj ettiğimde elma logosu geliyor birkaç saniye sonrasında gidiyor ve tekrardan başlayıp aynı döngüye giriyor. iPad'i formatlamak için bilgisayara oturdum ancak ne bilgisayar iPad'i görüyor ne de şarj alıyor sonrasında adaptörler ile şarj etmeye çalıştım hiçbir şekilde şarj almıyor. Başka bir kablo satın aldım onunla da aynı sorunu yaşadım. Formatlamak için bilgisayarın iPad'i görmesini nasıl sağlayabilirim?

Merhaba, bugün elime bir 16 GB iPad geçti ve powerbank ile şarj ettiğimde elma logosu geliyor birkaç saniye sonrasında gidiyor ve tekrardan başlayıp aynı döngüye giriyor. iPad'i formatlamak için bilgisayara oturdum ancak ne bilgisayar iPad'i görüyor ne de şarj alıyor sonrasında adaptörler ile şarj etmeye çalıştım hiçbir şekilde şarj almıyor. Başka bir kablo satın aldım onunla da aynı sorunu yaşadım. Formatlamak için bilgisayarın iPad'i görmesini nasıl sağlayabilirim?
Şarj soketi arızalı belli ki dostum tamir ettirin.

Şarj soketi arızalı belli ki dostum tamir ettirin.

Aynı kabloyu adaptörden çıkarıp direkt olarak powebanke takınca direkt açılıyor ama ve saatlerce açıkta kalıyor (döngü halinde brick olmuş telefonlar gibi Apple logosu gelip gidiyor) sorun sokette olsaydı powerbankte de açilmamasi gerekmez miydi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı