H hakanfb123 Kilopat Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 54 2 Ekim 2020 #1 Benim Android tabletim var Amazon'da şöyle bir ürün buldum Addison ALS-77 Siyah Bluetooth Tablet PC + iPad Alüminyum Q Multimedia Kablosuz klavye: Amazon.com.tr bu üründe iPad yazısı dikkatimi çekti bu Bluetooth klavye andorid tablette çalışmaz mı demek oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2020
Benim Android tabletim var Amazon'da şöyle bir ürün buldum Addison ALS-77 Siyah Bluetooth Tablet PC + iPad Alüminyum Q Multimedia Kablosuz klavye: Amazon.com.tr bu üründe iPad yazısı dikkatimi çekti bu Bluetooth klavye andorid tablette çalışmaz mı demek oluyor?
W Wasee Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 152 2 Ekim 2020 #2 Çalışmaz çünkü iOS ve Android'in sistemi tamamen farklı fakat araştırırsan bluetoohtlu klavyeler var Android içinde.
Çalışmaz çünkü iOS ve Android'in sistemi tamamen farklı fakat araştırırsan bluetoohtlu klavyeler var Android içinde.
H hakanfb123 Kilopat Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 54 2 Ekim 2020 #3 Wasee dedi: Çalışmaz çünkü iOS ve Android'in sistemi tamamen farklı fakat araştırırsan bluetoohtlu klavyeler var Android içinde. Genişletmek için tıkla... Şöyle bişey buldumda Logitech Kablosuz Dokunmatik Klavye K400 Plus - Bilgisayardan televizyona denetimi bu tabletle uyumlu olurmu? kablosuz klavye logictech k400 plus
Wasee dedi: Çalışmaz çünkü iOS ve Android'in sistemi tamamen farklı fakat araştırırsan bluetoohtlu klavyeler var Android içinde. Genişletmek için tıkla... Şöyle bişey buldumda Logitech Kablosuz Dokunmatik Klavye K400 Plus - Bilgisayardan televizyona denetimi bu tabletle uyumlu olurmu? kablosuz klavye logictech k400 plus