Huxly
Hectopat
Herkese merhaba, sabah sizlere dolandırıldığımı anlattım. Konu linki bırakacağım. iPad ön cam parçalandı ancak dokunmatik kısmında herhangi bir sorun yok. Ben de Apple sayfasına giderek onarım maliyetlerine ulaşmak istedim. Apple sayfasında sadece ekran değişim ücreti yazıyor. Ben sadece ön camın değişmesini istiyorum sizce bu mümkün mü? Ucuz maliyet ile bundan kurtulabilir miyim yoksa Apple ürün fiyatı kadar onarım maliyeti mi istiyor gerçekten?
Apple onarım sayfası: iPad Onarım - Resmi Apple Desteği (TR)
Dolandırıldığım konu: Kurumsal bir firma tarafından dolandırıldım
Kısaca sadece cam kısmını değiştirsek bunun maliyetini şu an nasıl öğrenebilirim(servis yarın çalışıyor.) Ona göre randevu almak istiyorum. Bu lanet olasıca firma ile işim daha bitmedi daha(dolandırıldığım konu ile alakalı.)
Not: Zaten ücretsiz değiştirme imkanım var ben sadece cam kısmı için fiyat almam mümkün mü bunu merak etmiştim.
Apple onarım sayfası: iPad Onarım - Resmi Apple Desteği (TR)
Dolandırıldığım konu: Kurumsal bir firma tarafından dolandırıldım
Kısaca sadece cam kısmını değiştirsek bunun maliyetini şu an nasıl öğrenebilirim(servis yarın çalışıyor.) Ona göre randevu almak istiyorum. Bu lanet olasıca firma ile işim daha bitmedi daha(dolandırıldığım konu ile alakalı.)
Not: Zaten ücretsiz değiştirme imkanım var ben sadece cam kısmı için fiyat almam mümkün mü bunu merak etmiştim.