iPad çift uygulama nasıl yapılır?

RtxPolat

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Android'te parallel sapce ile istediğimiz uygulamayı 2 farklı hesapta kullanabiliyoruz, bunun iOS için olanı var mı?

Nasıl yapacağım anlatır mısın?

Ayarlar>game center> Game Center hesabını açabilir veya guest olarak oynayabilirsiniz. Emin değilim ama guestken oyunlarda eğer Facebook vb hesapları bağlama varsa ve hesabınızı bağlarsanız Facebook hesabı sadece guestken kullanılıyor. Eğer Game Center açıkken bağlarsanız hem Game Center hesabına hem de Facebook hesabına bağlanıyor ve guest iken Facebook ile giriş yaparsanız otomatik olarak Game centera bağlanıyor.

Olmadı pes 2021 de ayardan kapattım oyuna girdim yine aynı hesap var. Uygulamayı da sıfırlamak mı lazım?

Uygulama çoğaltmak istiyorsan markette uygulama var fakat bana çok güvenilir gelmiyor, bir eksisi çoğu paralı. JB yaparsan uygulamaları çoğaltabilirsin.

Uygulama çoğaltmak istiyorsan markette uygulama var fakat bana çok güvenilir gelmiyor, bir eksisi çoğu paralı. JB yaparsan uygulamaları çoğaltabilirsin.
Zaten güvenlğiğ pek önemli değil oyun çoğaltcağım yan hesap olarak. Birde jb ne oluyor?

PES 2021'i bilmiyorum eğer çıkılabiliyorsa konami ID'den ve Game Center'dan çıkıp yeniden deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…