Çözüldü iPad dokunmatiği bozuldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
iPad 10.nesil kullanıyorum, bir anda dokunmatik bozuldu. Ekranı kapatmak için güç düğmesiyle sese birlikte basınca kapat yazısını sağa çevirmem gerekiyor, dokunmatik bozuk olduğu için yapamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

Arkadaşlar sınav haftamdayım,tüm notlar tablette kaldı. Bilgisi olan cevap verebilir mi?

Son düzenleme:
iPad 10.nesil kullanıyorum, bir anda dokunmatik bozuldu. Ekranı kapatmak için güç düğmesiyle sese birlikte basınca kapat yazısını sağa çevirmem gerekiyor, dokunmatik bozuk olduğu için yapamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

Arkadaşlar sınav haftamdayım, tüm notlar tablette kaldı. Bilgisi olan cevap verebilir mi?

Konuyu saat sabah 3 5 gibi açar iseniz cevap gelir. Saat şu an 00:45 olduğu için cevap geleceğini zannetmiyorum.

Artı olarak iPad 9. nesilde tabletim donmuştu. Şöyle çözmüştüm. Yapmanız gereken. Ana ekran ve güç düğmelerini aynı anda basılı tutun. Apple logosu görünene kadar bekleyin ve düğmeleri bırakın.

Eğer çözülür ise mesajı çözüldü olarak işaretler iseniz sevinirim. Diğer forum okuyanları da yararlanabilir.

Şayet kapatamıyorsanız bir kere ses arttıma tuşuna basına ardından bir kere ses kısma tuşuna basın ve daha sonra sadece güç düğmesine basın. Cihaz kapanacaktır. Apple'nin Konu Hakkında Makalesi.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı