G god rockstar Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #1 Tabletin ekranında kırmızı leke var. Ölü piksel olabilir diye düşündüm, ekran değişiminden başka bir çözüm var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2023
Tabletin ekranında kırmızı leke var. Ölü piksel olabilir diye düşündüm, ekran değişiminden başka bir çözüm var mı?
dixtuel Hectopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 1.744 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Temmuz 2023 #2 god rockstar dedi: Tabletin ekranında kırmızı leke var. Ölü piksel olabilir diye düşündüm, ekran değişiminden başka bir çözüm var mı? Eki Görüntüle 1853894 Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğim kadarıyla yok üstüne ağır bir şey düştüyse vs. oluşabiliyor bende de oldu böyle bir kere.
god rockstar dedi: Tabletin ekranında kırmızı leke var. Ölü piksel olabilir diye düşündüm, ekran değişiminden başka bir çözüm var mı? Eki Görüntüle 1853894 Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğim kadarıyla yok üstüne ağır bir şey düştüyse vs. oluşabiliyor bende de oldu böyle bir kere.
G god rockstar Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #3 dixtuel dedi: Hocam bildiğim kadarıyla yok üstüne ağır bir şey düştüyse vs. oluşabiliyor bende de oldu böyle bir kere. Genişletmek için tıkla... Çözümü nedir? dixtuel dedi: Hocam bildiğim kadarıyla yok üstüne ağır bir şey düştüyse vs. oluşabiliyor bende de oldu böyle bir kere. Genişletmek için tıkla... Ben oyun oynarken sinirlenip vuruyorum sanırım ondan oldu.
dixtuel dedi: Hocam bildiğim kadarıyla yok üstüne ağır bir şey düştüyse vs. oluşabiliyor bende de oldu böyle bir kere. Genişletmek için tıkla... Çözümü nedir? dixtuel dedi: Hocam bildiğim kadarıyla yok üstüne ağır bir şey düştüyse vs. oluşabiliyor bende de oldu böyle bir kere. Genişletmek için tıkla... Ben oyun oynarken sinirlenip vuruyorum sanırım ondan oldu.
P PandaAdamdır Kilopat Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 13 19 Ağustos 2024 #4 Aynı sorundan muzdaribim, halleddebildiniz mi?
G god rockstar Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #5 PandaAdamdır dedi: Aynı sorundan muzdaribim, halleddebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hâla öyle duruyor yapacak bir şey yok sanırım.
PandaAdamdır dedi: Aynı sorundan muzdaribim, halleddebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hâla öyle duruyor yapacak bir şey yok sanırım.
Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.903 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #6 god rockstar dedi: Tabletin ekranında kırmızı leke var. Ölü piksel olabilir diye düşündüm, ekran değişiminden başka bir çözüm var mı? Eki Görüntüle 1853894 Genişletmek için tıkla... Mürekkep akması bende de var kullanıcı hatası oluyor ücretli değişim çıkıyor.
god rockstar dedi: Tabletin ekranında kırmızı leke var. Ölü piksel olabilir diye düşündüm, ekran değişiminden başka bir çözüm var mı? Eki Görüntüle 1853894 Genişletmek için tıkla... Mürekkep akması bende de var kullanıcı hatası oluyor ücretli değişim çıkıyor.