bayram.celik1
Picopat
Arkadaşlar iPad'e kalem arıyordum. İdareten ucuz bir şey alacağım çok kullanmıyorum zaten.
www.trendyol.com
www.trendyol.com
Şu iki kalem arasında ne gibi farklar var? Satıcıya soruyorum alakasız cevaplar veriyor.
Birisini 1k kişi yorum yapmış 4.1 yıldız. Ötekinde 48 yorumdan 4.6 almış. Hangisini alsam? Alıp iade ile uğraşmak istemediğimden konu açtım şuan.
Hangisini alsam?
RADOON Apple Ipad Uyumlu Avuç Içi Red Özellikli Tablet Kalemi - Fiyatı, Yorumları
RADOON Apple Ipad Uyumlu Avuç Içi Red Özellikli Tablet Kalemi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
RADOON Apple Ipad Uyumlu Led Sarj Göstergeli Avuç Içi Red Özellikli Dokunmatik Tablet Kalem - Fiyatı, Yorumları
RADOON Apple Ipad Uyumlu Led Sarj Göstergeli Avuç Içi Red Özellikli Dokunmatik Tablet Kalem yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Şu iki kalem arasında ne gibi farklar var? Satıcıya soruyorum alakasız cevaplar veriyor.
Birisini 1k kişi yorum yapmış 4.1 yıldız. Ötekinde 48 yorumdan 4.6 almış. Hangisini alsam? Alıp iade ile uğraşmak istemediğimden konu açtım şuan.
Hangisini alsam?