iPad için iOS indirip sonra kurulabilir mi?

PC den anlayan

Hectopat
Daha fazla  
iPad için, şu an imzalı olan 17.7 iOS sürümü dosyasını u3Tools ile indirip bilgisayarımda tutsam, örneğin 1 yıl sonra 17.0'dan 17.7'ye yükseltmek istesem, u3Tools uygulamasında içe aktar yaparak olur mu?

Olmaz. O sürüme geçip shsh kaydı almanız gerekiyor.

Peki YouTube'da gördüm. Yabancı bir kanal adam imzasız sürümü imzalı hale getirip yüklüyor bu mümkün mü?

Tamam başka soru, iOS 16.2'den 17.7 geçiş olursa batarya konusunda sıkıntı olur mu*

Peki YouTube'da gördüm. Yabancı bir kanal adam imzasız sürümü imzalı hale getirip yüklüyor bu mümkün mü?
Tıklanma almak için yapılıyor.

Tamam başka soru, iOS 16.2'den 17.7 geçiş olursa batarya konusunda sıkıntı olur mu*
Siz hiç genel olarak bunca zaman iPhone olsun iPad olsun güncelleyince pil ömrümün artığını veya aynı kaldığını gördünüz mü
Elbette sıkıntı olacak.

Bilmediğimden soruyorum , şey bir de, eğer ki ben iOS yazılmıı sırf batarya ya zarar veriyor diye yükseltmesem, hep aynı kalsa nereye kadar gider ve dezavantajı olur mu? Çok da şart mı yükseltmek?

Bilmediğimden soruyorum , şey bir de, eğer ki ben iOS yazılmıı sırf batarya ya zarar veriyor diye yükseltmesem, hep aynı kalsa nereye kadar gider ve dezavantajı olur mu? Çok da şart mı yükseltmek?
Şart değil hocam. Baya bir gider 3-4 sene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…