MKozmos Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 141 Yer Yapay zekayla tartışanlar topluluğu konslosluğunda Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2025 #1 iPad A16 alacağım fakat orijinal kalemine o kadar vermek istemiyorum, muadili olacak kalem öneriniz olursa sevinirim.
iPad A16 alacağım fakat orijinal kalemine o kadar vermek istemiyorum, muadili olacak kalem öneriniz olursa sevinirim.
DeliVahit Hectopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 401 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 10:48 #3 MKozmos dedi: iPad A16 alacağım fakat orijinal kalemine o kadar vermek istemiyorum, muadili olacak kalem öneriniz olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Aynı model için metapen a8 aldım avuç içi reddi çok iyi çalışıyor eğim özelliği de var. Çizim yapmayacaksan 500tl civarına alabilirsin.
MKozmos dedi: iPad A16 alacağım fakat orijinal kalemine o kadar vermek istemiyorum, muadili olacak kalem öneriniz olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Aynı model için metapen a8 aldım avuç içi reddi çok iyi çalışıyor eğim özelliği de var. Çizim yapmayacaksan 500tl civarına alabilirsin.