iPad için kılıf önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar iyi sosyaller. iPad Air 6 13 inçlik model kullanıyorum fakat düzgün bir kılıf bulamadım kapaklı bir kılıf arıyorum. Bütçe 1.5k kadar çıkabilir.
Şunu düşündüm fakat benim tablete tam oturur mu bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok kafa karistirici bir fotoğraf.

IMG_2186.jpeg

Vallahi o yüzden sordum hocam. Air da M4 mü varmış onu da anlamadım. Bir de Spigen kılıf diyor.

13 M4 için uygunsa muhtemelen Air içinde uygundur fakat ikisinin düğmeleri aynı yerde mi bilmiyorum ve tecrübelerime göre hangi kılıfı alırsanız alın yük altında ısınmaya etkisi oluyor.

Kendi aldığım markadan baktım fakat yok 13 inc için kalem korumalı kılıf.

13 M4 için uygunsa muhtemelen Air içinde uygundur fakat ikisinin düğmeleri aynı yerde mi bilmiyorum ve tecrübelerime göre hangi kılıfı alırsanız alın yük altında ısınmaya etkisi oluyor.

Kendi aldığım markadan baktım fakat yok 13 inc için kalem korumalı kılıf.
Hocam belki ev içinde takmam fakat cihazı dışarı çıkarırken kılıf mutlaka lazım olur. Kocaman cihaz sonuçta.

Arkadaşlar iyi sosyaller. iPad Air 6 13 inçlik model kullanıyorum fakat düzgün bir kılıf bulamadım kapaklı bir kılıf arıyorum. Bütçe 1.5k kadar çıkabilir.
Şunu düşündüm fakat benim tablete tam oturur mu bilemedim.
Oturmayacağını düşünüyorum çünkü kamera tasarımları farklı olduğu için alırsanız sorunlar çıkar. Belki ses ve güç tuşları da farklı konumlardadır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı