L LongLiveOttoman Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #1 iPad için PDF üzerinden de olabilecek şekilde not alabileceğim, çizip karalayabileceğim ücretsiz bir program arıyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2023
iPad için PDF üzerinden de olabilecek şekilde not alabileceğim, çizip karalayabileceğim ücretsiz bir program arıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
X Xscape Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 1.976 Makaleler 29 Çözümler 58 Yer Türkiye 9 Haziran 2023 #2 Notability çok tavsiye ediliyor, deneyebilirsin.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.025 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #3 Collanote bu program üniversite öğrencisinin geliştirdiği bir program olduğu için kar amacı gütmeden tüm özellikleri kullanabiliyorsunuz.
Collanote bu program üniversite öğrencisinin geliştirdiği bir program olduğu için kar amacı gütmeden tüm özellikleri kullanabiliyorsunuz.
M matmakif Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 40 Yer Kayseri 9 Haziran 2023 #4 LongLiveOttoman dedi: iPad için PDF üzerinden de olabilecek şekilde not alabileceğim, çizip karalayabileceğim ücretsiz bir program arıyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Ücretsiz olarak Collanote var ama tek seferlik ödemesi olan GoodNotes'u ısrarla tavsiye ederim. Bir de Notability var ama abonelik sistemine geçti için bence mantıklı değil.
LongLiveOttoman dedi: iPad için PDF üzerinden de olabilecek şekilde not alabileceğim, çizip karalayabileceğim ücretsiz bir program arıyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Ücretsiz olarak Collanote var ama tek seferlik ödemesi olan GoodNotes'u ısrarla tavsiye ederim. Bir de Notability var ama abonelik sistemine geçti için bence mantıklı değil.