Mehmet Akif Hectopat Katılım 2 Mart 2013 Mesajlar 179 10 Nisan 2013 #1 Hocamız IOS için oyun yapmamızı söyledi. Ancak ben bu konu hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Hangi programı veya hangi yazılımı kullanmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2013
Hocamız IOS için oyun yapmamızı söyledi. Ancak ben bu konu hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Hangi programı veya hangi yazılımı kullanmalıyım?
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2013 #2 Hocanız çok şey istemiş. Programlama dili biliyor musun ? Çizim yapabilir misin ? Bunun gibi bir sürü şeyi bilmen lazım.
Hocanız çok şey istemiş. Programlama dili biliyor musun ? Çizim yapabilir misin ? Bunun gibi bir sürü şeyi bilmen lazım.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 10 Nisan 2013 #3 Buradan başlayabilirsiniz: https://developer.apple.com/devcenter/ios/checklist//