iPad iCloud kilidi nasıl aşılır?

Merhaba öncelikle iyi günler,
Bundan 2 ay önce falan ikinci el iPad Pro aldım lakin hiç kontrol etme şansım vs. olmadığı için iCloud hesabına bağlı olduğunu fark edemedim.
Satın aldığım kişiyi arayıp belirttiğimde bende de öyleydi, internetten bypass ile halledersin dedi. Telefonu direkt kapattım, engelledi.
Şimdi ben bu iPad'i nasıl bypass uygulayıp kullanabilirim? İnterntte birçok uygulamaya baktım lakin minimum 30 dolar falan istiyorlar.
Bu konuda yardımcı olursanız eğer sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolandırılmışsınız. Böyle şeyler ile uğraşmak yerine paranızı geri almalısınız.

iCloud kilidini asla tamamen kaldıramazsınız. Alternatif yollarla atlatılabiliyor fakat kaldırılamıyor. Alternatif yollar da her iPad modeli için geçerli değil. Cihazınızın tam modelini belirtmeniz gerekiyor.

Merhaba öncelikle iyi günler,
Bundan 2 ay önce falan ikinci el iPad Pro aldım lakin hiç kontrol etme şansım vs. olmadığı için iCloud hesabına bağlı olduğunu fark edemedim.
Satın aldığım kişiyi arayıp belirttiğimde bende de öyleydi, internetten bypass ile halledersin dedi. Telefonu direkt kapattım, engelledi.
Şimdi ben bu IPad'i nasıl bypass uygulayıp kullanabilirim? İnterntte birçok uygulamaya baktım lakin minimum 30 dolar falan istiyorlar.
Bu konuda yardımcı olursanız eğer sevinirim.

Hangi iPad Pro bu? Eğer checkra1n destekliyorsa rahat.

Dolandırılmışsınız. Böyle şeyler ile uğraşmak yerine paranızı geri almalısınız.

iCloud kilidini asla tamamen kaldıramazsınız. Alternatif yollarla atlatılabiliyor fakat kaldırılamıyor. Alternatif yollar da her iPad modeli için geçerli değil. Cihazınızın tam modelini belirtmeniz gerekiyor.
iPad Pro A1673 Modeli
Hangi iPad Pro bu? Eğer checkra1n destekliyorsa rahat.
Jailbreak yüklemesi başarılı bir şekilde gerçekleşti ama icloud atlaması yapamadım programlar ücret istiyor.
Bende CC yaptığım için yedim kaldıramazsınız. Destek ile iletişime geçin belki öyle kaldırırlar. Şu an telefonumda oyun vb indiremiyorum keşke yapmasaydım :D
İletişime geçtim derdimi anlattım ilk sahibi hakkında herhangi bir bilgi vs. vermediler nasıl ulaşabileceğim hakkında bir bilgi de vermediler.

iPad Pro A1673 Modeli

Jailbreak yüklemesi başarılı bir şekilde gerçekleşti ama iCloud atlaması yapamadım programlar ücret istiyor.

İletişime geçtim derdimi anlattım ilk sahibi hakkında herhangi bir bilgi vs. vermediler nasıl ulaşabileceğim hakkında bir bilgi de vermediler.

Paralı olanlar sahte. Sizin yapmanız gereken bu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Paralı olanlar sahte. Sizin yapmanız gereken bu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Frpfile sitesini de denedim sanırsam ücretsiz olarak sadece orası varmış ama sunucuları şuan da kapalıymış.
1649704256378.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı