Yakuup Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 109 Çözümler 1 20 Kasım 2023 #1 Selam, iyi sosyaller. iPad kullanarak web sitesi tasarlayabileceğim IDE'ler var mı veya Python kullanabileceğim bi' IDE var mı?
Selam, iyi sosyaller. iPad kullanarak web sitesi tasarlayabileceğim IDE'ler var mı veya Python kullanabileceğim bi' IDE var mı?
normalbiradam456 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 2.416 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 Laptop CPU: Ryzen 5 7535HS RAM: 16 GB Disk: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #2 Yakuup dedi: Selam, iyi sosyaller. iPad kullanarak web sitesi tasarlayabileceğim IDE'ler var mı veya Python kullanabileceğim bi' IDE var mı? Genişletmek için tıkla... İnşallah vardır bende arıyordum kaç gündür.
Yakuup dedi: Selam, iyi sosyaller. iPad kullanarak web sitesi tasarlayabileceğim IDE'ler var mı veya Python kullanabileceğim bi' IDE var mı? Genişletmek için tıkla... İnşallah vardır bende arıyordum kaç gündür.
Shrp Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #3 Yakuup dedi: Selam, iyi sosyaller. iPad kullanarak web sitesi tasarlayabileceğim IDE'ler var mı veya Python kullanabileceğim bi' IDE var mı? Genişletmek için tıkla... Github Codespaces'ı deneyebilirsin.
Yakuup dedi: Selam, iyi sosyaller. iPad kullanarak web sitesi tasarlayabileceğim IDE'ler var mı veya Python kullanabileceğim bi' IDE var mı? Genişletmek için tıkla... Github Codespaces'ı deneyebilirsin.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.041 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 20 Kasım 2023 #4 Yukarıda verilen Github Codespace, Code Pen vb siteler kullanabilirsin. Uzaktan bağlanabileceğin bilgisayar varsa Visual Studio Code'un uzak geliştirme becerilerinden de faydalanabilirsin.
Yukarıda verilen Github Codespace, Code Pen vb siteler kullanabilirsin. Uzaktan bağlanabileceğin bilgisayar varsa Visual Studio Code'un uzak geliştirme becerilerinden de faydalanabilirsin.
Yakuup Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 109 Çözümler 1 21 Kasım 2023 #5 TheAny dedi: Uzaktan bağlanabileceğin bilgisayar varsa Visual Studio Code'un uzak geliştirme becerilerinden de faydalanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Böyle bi’ şey bilmiyordum, performansı nasıl oluyor?
TheAny dedi: Uzaktan bağlanabileceğin bilgisayar varsa Visual Studio Code'un uzak geliştirme becerilerinden de faydalanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Böyle bi’ şey bilmiyordum, performansı nasıl oluyor?
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.041 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 21 Kasım 2023 #6 Yakuup dedi: Böyle bi’ şey bilmiyordum, performansı nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... İnternet kalitesine göre değişiyor ama ben daha önce kullandığımda fena değildi.
Yakuup dedi: Böyle bi’ şey bilmiyordum, performansı nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... İnternet kalitesine göre değişiyor ama ben daha önce kullandığımda fena değildi.