iPad ile temel seviyede kod yazılabilir mi?

kerem325

Hectopat
Arkadaşlar 2 yillik bilgisayar programcılığı okumayı düşünüyorum ama bu süre zarfında DGS sınavına hazırlanırken ders çalışabilmek için tablet almayi planliyorum. Eğer iPad alırsam basit bu bölüm için olacak kodları yazabileceğimiz uygulamalar vesaire var mı? Yoksa laptop mu daha iyi olur?

iPad işe yaramaz laptop ya da masaüstü al yazılım için asla IPhone'lerden alma Mac ya da başka bir şey.

Başlangıç seviyesinde kod yazacaksanız iPad alabilirsiniz. Pythonisha, textastic, kodex gibi uygulamalar ile basit kodlamalar yapabilirsiniz. Laptop ile daha karışık kodlamalar yapabilirsiniz, daha detaylı. Sizin yerinizde olsam laptop alırdım.

Hocam iPad derken hangi iPad. iPad işletim sistemi zaten iPhone ile neredeyse aynı. iPad Pro falan kullanmıyorsanız kesinlikle kod yapmaya yaramaz. 2 Yıllık okuyacaksanız basit bir oyun laptopu işinizi görür.

Hocam iPad derken hangi iPad. iPad işletim sistemi zaten iPhone ile neredeyse aynı. iPad Pro falan kullanmıyorsanız kesinlikle kod yapmaya yaramaz. 2 Yıllık okuyacaksanız basit bir oyun laptopu işinizi görür.
Hocam uygun fiyatli var mı öneriniz ben laptoplardan çok anlamıyorum

Hocam uygun fiyatli bir öneriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…