Keroo_31 Hectopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #1 Merhaba yazılım ile uğraşıyorum iPad almak istiyorum. iPad ile yazılım yapılır mı? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba yazılım ile uğraşıyorum iPad almak istiyorum. iPad ile yazılım yapılır mı? Şimdiden teşekkürler.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.224 Makaleler 11 Çözümler 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #2 Keroo_31 dedi: Merhaba yazılım ile uğraşıyorum iPad almak istiyorum. iPad ile yazılım yapılır mı? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Çeşitli programlar ile kısıtlı derecede yapılabilir ama bir süre sonra PC lazım.
Keroo_31 dedi: Merhaba yazılım ile uğraşıyorum iPad almak istiyorum. iPad ile yazılım yapılır mı? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Çeşitli programlar ile kısıtlı derecede yapılabilir ama bir süre sonra PC lazım.
ibo4techno Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 2.257 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel Güvenlik 4 Aralık 2024 #4 Keroo_31 dedi: Merhaba yazılım ile uğraşıyorum iPad almak istiyorum. iPad ile yazılım yapılır mı? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Tabiki yapılamaz. 16 gb ram sahip laptoplar 15.000 den başlıyor. Al laptop koy çantaya ister evde ister dışarıda çalış.. Asus Acer Dell Lenovo Emin olun ipad'den daha ekonomik ve kullanışlı ve her işe gelecek. Film/dizi/basit oyunlar+Kodlama ders..
Keroo_31 dedi: Merhaba yazılım ile uğraşıyorum iPad almak istiyorum. iPad ile yazılım yapılır mı? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Tabiki yapılamaz. 16 gb ram sahip laptoplar 15.000 den başlıyor. Al laptop koy çantaya ister evde ister dışarıda çalış.. Asus Acer Dell Lenovo Emin olun ipad'den daha ekonomik ve kullanışlı ve her işe gelecek. Film/dizi/basit oyunlar+Kodlama ders..