Eymzng Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #1 Merhaba elimde bir iPad ve kalemi var PC'de çizim yapmak istiyorum kullanabileceğim bir uygulama var mı?
Merhaba elimde bir iPad ve kalemi var PC'de çizim yapmak istiyorum kullanabileceğim bir uygulama var mı?
4 488815 Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 1.914 Çözümler 6 26 Ekim 2022 #2 Eymzng dedi: Merhaba elimde bir iPad ve kalemi var PC'de çizim yapmak istiyorum kullanabileceğim bir uygulama var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayaramı bağlayamadın yoksa çizim için program önerisi mi istiyorsun ?
Eymzng dedi: Merhaba elimde bir iPad ve kalemi var PC'de çizim yapmak istiyorum kullanabileceğim bir uygulama var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayaramı bağlayamadın yoksa çizim için program önerisi mi istiyorsun ?
Eymzng Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #3 488815 dedi: Bilgisayaramı bağlayamadın yoksa çizim için program önerisi mi istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Hem tabletim var hem bilgisayarım. Tablet kalemini PC'de kullanmak istiyorum. 488815 dedi: Bilgisayaramı bağlayamadın yoksa çizim için program önerisi mi istiyorsun ? Genişletmek için tıkla... bilgisayara bağlayamıyorum,ve kullanacak program bulamıyorum yani tablet kalemini pcde kullanmak için hangi programa ihtiyacım var Son düzenleme: 7 Kasım 2022
488815 dedi: Bilgisayaramı bağlayamadın yoksa çizim için program önerisi mi istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Hem tabletim var hem bilgisayarım. Tablet kalemini PC'de kullanmak istiyorum. 488815 dedi: Bilgisayaramı bağlayamadın yoksa çizim için program önerisi mi istiyorsun ? Genişletmek için tıkla... bilgisayara bağlayamıyorum,ve kullanacak program bulamıyorum yani tablet kalemini pcde kullanmak için hangi programa ihtiyacım var