iPad kalemi eli algılıyor

tarikbaay

Hectopat
Yer
İzmit
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ-5 11300H RTX 3050Tİ
Amaondan şu kalemi aldım fakat yazarken elimi algılıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Amaondan şu kalemi aldım fakat yazarken elimi algılıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Hocam bende aynı kalemi aldım da bana görseldeki kalemin aynısı yollanmadı. Kalemin fotoğrafını paylaşır mısınız acaba? Bir de iPad kaçıncı nesil kullanıyorsunuz?

Hocam bende aynı kalemi aldım da bana görseldeki kalemin aynısı yollanmadı. Kalemin fotoğrafını paylaşır mısınız acaba? Bir de iPad kaçıncı nesil kullanıyorsunuz?

Hocam bana da aynısı yollanmadı fotoğrafta meta marka ürün bulunurken universal kalem gibi bir ürün yollandı fotoğraftaki üründe bir ışık varken bana yollananda 4 ışık var.
iPad 10. nesil.

Hocam bana da aynısı yollanmadı fotoğrafta meta marka ürün bulunurken universal kalem gibi bir ürün yollandı fotoğraftaki üründe bir ışık varken bana yollananda 4 ışık var.
iPad 10. nesil.

Hocam Türkiye'deki satıcı içgüzarlık yapıp zaten fark etmez diye düşünüp Çin'den 150 liraya gelen kalemlerden yollamış büyük ihtimalle. Yolladıkları ürünün kutusunda "palm rejection " ibaresi göremedim bende yani büyük ihtimalle üründen kaynaklanıyor. Ben iPad elime henüz ulaşmadığı için IPad'de denemedim ama telefonda algılamıyordu. Yarın deneyip editlerim.

Hocam ben böyle bir durumla karşılaşacağımı tahmin ettiğim için Amazon'dan aldım eğer iadeye gidersek satıcının canına okur diye düşünüyorum. Çarşıdaki satıcılara gidip kalem denemeyi düşünüyorum eğer düzgün bir kalem bulursam iade edip onu alırım.

Bende sırf Amazon'un verdiği güven yüzünden kalemi Amazon'dan aldım vallahi Neyseyarın tabletle denerim olmadı iade ederim. Ayrıca büyük ihtimalle çarşıda bulacağınız kalemler elinizdekiyle aynı olur. Yurt dışından Amazon'la getirtmeniz daha iyi olur gibi.

Hocam satıcı değişmiş biz nevaporttan aldık ürünü şimdi ise metapenin kendi Avrupa mağazası satışa koymuş ama şimdi uğraşmak da istemiyorum metapen acaba gerçekten eli algılamıyor mu diye düşünüyorum boşa uğraşmak istemedim.

Aynen büyük ihtimalle stok boşluğundan faydalanıp metapan EU yerine sattılar. Dediğim gibi denemeden yorum yapamam yarın tableti teslim alınca güncellerim.

Tekrardan merhabalar. Bugün ipad üzerinde denedim ve maalesef avuç içi reddi çalışmıyor hocam. Satıcı büyük ahlaksızlık yapmış. Amazonla görüştüm iade yapacağım.

Tekrardan merhaba. Bugün iPad üzerinde denedim ve maalesef avuç içi reddi çalışmıyor hocam. Satıcı büyük ahlaksızlık yapmış. Amazon'la görüştüm iade yapacağım.

Son düzenleme:

Hocam neyse ki Amazon'dan aldık bir sıkıntı çıkmaz diye umuyorum bugün verdik bakalım kargoya metapeni sipariş edeceğim Avrupa mağazasından bir sıkıntı çıkmaz umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…