mataleon Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 404 Çözümler 1 13 Nisan 2024 #1 iPad Pro kullanıyorum, aldığım yerde 2000 TL gibi bir fiyatı var, biraz pahalı geldi. Trendyol'dan alınır mı? Neden orada satılmasına rağmen engel olunmuyor? Ve Bluetooth ile bağlanılıyor sanırım, hacklenme gibi bir olay olabilir mi?
iPad Pro kullanıyorum, aldığım yerde 2000 TL gibi bir fiyatı var, biraz pahalı geldi. Trendyol'dan alınır mı? Neden orada satılmasına rağmen engel olunmuyor? Ve Bluetooth ile bağlanılıyor sanırım, hacklenme gibi bir olay olabilir mi?
marshall matherss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.922 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Nisan 2024 #2 Forumda öneren çok kişi var hocam, ben de almayı düşünüyorum. Amazon.com.tr
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.982 Makaleler 15 Çözümler 469 Yer Türkiye Cumhuriyeti 13 Nisan 2024 #3 2000 TL ucuzmuş. Neden pahalı dediniz? Orijinal sıfır kalemler iki katı fiyatta. Şaşırdım bu kadar ucuz olmasına. Niye engel olunsun ki? Satılabilir. Alınabilir oralardan. Bluetooth bağlantısından hacklenme gibi bir şey olmasına imkan yok.
2000 TL ucuzmuş. Neden pahalı dediniz? Orijinal sıfır kalemler iki katı fiyatta. Şaşırdım bu kadar ucuz olmasına. Niye engel olunsun ki? Satılabilir. Alınabilir oralardan. Bluetooth bağlantısından hacklenme gibi bir şey olmasına imkan yok.