iPad kurtarma modunda kaldı

Yasouuu

Yoctopat
Daha fazla  
iPad kendi kendine kurtarma ekranına geldi ve kaldı. ITunes'te her şeyi denedim ama açılmadı hata verip duruyor. Kablo değiştirdim virüs korumaları kaldırdım. PC'yi güncelledim. Bir türlü olmadı. Evden çalışıyorum yardımcı olur musunuz? Açmam lazım cihazı.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPad kendi kendine kurtarma ekranına geldi ve kaldı. ITunes'te her şeyi denedim ama açılmadı hata verip duruyor. Kablo değiştirdim virüs korumaları kaldırdım. PC'yi güncelledim. Bir türlü olmadı. Evden çalışıyorum yardımcı olur musunuz? Açmam lazım cihazı.
EMMC entegresi bozulmuş olabilir.

3UTools'u deneyin.
ITunes'ten çok daha başarılı bir yazılımdır.

1. Adım: iPad'inizi kapatın​

1. Bağlıysa iPad'inizin kablosunu bilgisayardan çıkarın.
  2. iPad modeliniz için geçerli yöntemi kullanarak iPad'inizi kapatın:
    • iPad'inizde Ana Ekran düğmesi yoksa: "Kapat" sürgüsü görünene kadar ses düğmelerinden birini ve üst düğmeyi aynı anda basılı tutun.
      Üst düğmeyi ve ses düğmelerini gösteren iPad modelleri şemaları
    • iPad'inizde Ana Ekran düğmesi varsa: "Kapat" sürgüsü görünene kadar üst düğmeyi basılı tutun.
      Üst düğmeyi gösteren iPad şeması
  3. iPad'inizi kapatmak için sürgüyü sürükleyin. Ardından tamamen kapandığından emin olmak için bir dakika bekleyin.
divider.png

2. Adım: iPad'inizi kurtarma moduna alın​

1. iPad'inizde bir sonraki adımda basılı tutmanız gereken düğmeyi bularak hazırlanın:
    • Ana Ekran düğmesi olmayan iPad modellerinde üst düğmeyi kullanın.
      Üst düğmeyi gösteren iPad modelleri şeması
    • Ana Ekran düğmesi olan iPad modellerinde Ana Ekran düğmesini kullanın.
      Ana Ekran düğmesini gösteren iPad şeması
  2. iPad'iniz için doğru düğmeyi basılı tutarken iPad'inizi hemen bilgisayara bağlayın. Düğmeyi bırakmayın.
  3. iPad'inizde kurtarma modu ekranını görene kadar düğmeyi basılı tutun, ardından bırakın.
    Kurtarma modu ekranını gösteren iPad şeması

DFU Mod İşlemi
1668894690910.jpeg

Son düzenleme:

1. Adım: iPad'inizi kapatın​

1. Bağlıysa iPad'inizin kablosunu bilgisayardan çıkarın.
  2. iPad modeliniz için geçerli yöntemi kullanarak iPad'inizi kapatın:
    • iPad'inizde Ana Ekran düğmesi yoksa: "Kapat" sürgüsü görünene kadar ses düğmelerinden birini ve üst düğmeyi aynı anda basılı tutun.
      Üst düğmeyi ve ses düğmelerini gösteren iPad modelleri şemaları
    • iPad'inizde Ana Ekran düğmesi varsa: "Kapat" sürgüsü görünene kadar üst düğmeyi basılı tutun.
      Üst düğmeyi gösteren iPad şeması
  3. iPad'inizi kapatmak için sürgüyü sürükleyin. Ardından tamamen kapandığından emin olmak için bir dakika bekleyin.
divider.png

2. Adım: iPad'inizi kurtarma moduna alın​

1. iPad'inizde bir sonraki adımda basılı tutmanız gereken düğmeyi bularak hazırlanın:
    • Ana Ekran düğmesi olmayan iPad modellerinde üst düğmeyi kullanın.
      Üst düğmeyi gösteren iPad modelleri şeması
    • Ana Ekran düğmesi olan iPad modellerinde Ana Ekran düğmesini kullanın.
      Ana Ekran düğmesini gösteren iPad şeması
  2. iPad'iniz için doğru düğmeyi basılı tutarken iPad'inizi hemen bilgisayara bağlayın. Düğmeyi bırakmayın.
  3. iPad'inizde kurtarma modu ekranını görene kadar düğmeyi basılı tutun, ardından bırakın.
    Kurtarma modu ekranını gösteren iPad şeması

DFU Mod İşlemi
Eki Görüntüle 1578674
Bunları dün denemiştim teşekkür ederim yine de

3UTools'u deneyin.
ITunes'ten çok daha başarılı bir yazılımdır.

Siz söyleyince denedim ama oda işe yaramadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı