Arkadaşlar, M.2 iPad mi almalıyım yoksa yeni çıkacak olanı mı bekleyeyim? İşlemci falan çok fark eder mi? Fiyat farkı ne olur, sizce artar mı? Şu an M.2'yi alayım mı?
üniversite için. bölüm mühendilik ama bilgisiyarım var daha çok pdfler için düşünüyorum. Ama almışken de iyisini istiyorum.Tableti ne icin alacaksiniz?
Üniversite için. Bölüm mühendilik ama bilgisayarım var daha çok PDF'ler için düşünüyorum. Ama almışken de iyisini istiyorum.
27 bin.
pozitif teknoloji güvenilir mi daha önce hiç almadım27k ya Pro ikinci el zor bulursunuz zaten 120Hz ekran harici sizin kullanim senaryonuzda pek bir farki olmaz.
Air M.2 alabilirsiniz zaten 2024 yili cikisli bir tablet ya gelecek yil sonuna dogru ya da 2026 civarinda cikar yenisi, fiyat konusunda ise pek bir şey diyemiyorum.
Ogrenciyseniz pozitif teknoloji uzerinden indirimle tablet +pencil Pro'yu 27 k civarina alabilirsiniz.
Pozitif teknoloji güvenilir mi daha önce hiç almadım.
tamamdır teşekkürler fakat pozitif teknolojide niye bu kadar ucuz olduğunu biliyormusunuz 10 bin tl fark var bi fikriniz varmı öğrenci indirimimi yani 10kApple'in yetkili saticisi ama siz icinizin rahat etmesi acisindan bir arastirin siteyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.