iPad mi MacBook mu?

efeyevich

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam iletişim tasarımı öğrencisiyim. Bu sene hazırlık okuyacağım seneye bölüm derslerim başlıyor tasarım çizim dersim var. Elimde MacBook Air 2011 var yazılım yükselmiyor o sebeple Office falan kuramıyorum fakat not vesaire yazabiliyorum mail yollayabiliyorum. Şu an belirli bir bütçem var ikisinden birini alabilirim.
Ya MacBook Pro alacağım ya da iPad Pro klavye ve kalemiyle beraber alacağım sizce hangisi daha uygun olur?

MacBook. iPad Pro falan almaya yeltenme, hiçbir işine yaramıyor + M1 işlemcisinin asıl gücü iPad OS'da ortaya çıkmıyor.

MacBook. iPad Pro falan almaya yeltenme, hiçbir işine yaramıyor + M1 işlemcisinin asıl gücü iPad OS'da ortaya çıkmıyor.

@hawtsauce çizim desteği vesaire ile iPad daha çok işimizi görmez mi? Çok not alıyorum not kolaylığı, çizim desteği vesaire olarak düşündüm.

@Kyrie Irving diğer MacBook'um çok eski satılacağını hiç sanmıyorum.

Harbiden işi görmüyor, elin ekranda kaymıyor, iğreç bir hissi var. Alışması biraz zor olur gibi. Bir MacBook + çizim tableti daha iyi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…