Selam. Su an Samsung'un bir tabletini kullanıyorum 3. senesine girecek 1 ay sonra ve hala iyi durumda. Bazi kasmalar disinda zaten yaptığım tek şey sosyal medya YouTube ve ders PDF dosyalari kullanmak ders icin kullandim ve telefonumdan sonra ennn cok kullandigim şey tabletimdir. Cok fazla vakit geçiririm tablette. Simdi yeni bir tablet alacagim fakat iPad A16 mi yani su sari pembe mavi rengi olan model mi yoksa Samsung S9 FE mi alayım? Kararsizim çünkü Samsung alirsam yaninda kalemi var. Zaten kendisi veriyor ama iPad de vermiyor. Ekstra almam lazım 2.5k en az o da. Tabletlerin fiyatlari ayni ikisi de 16 bin TL. Bir de Samsung batarya konusunda daha iyi gibi geliyor. Su an kullandigim tabletim 3 sene oldu hala bataryasi tum gun yetiyor bana ve cok kez de tak cikar yapip dolmadan cikarmisimdir ama iPad dayanir mi? Bir de ekstra kaleme para vermek istemiyorum ama iPad de kullanmak istiyorum artik. Dedigim gibi yeni alacagim tabletimde de sadece sosyal medya Instagram Twitter YouTube ve ders calismak icin kullanacagim. Oyun falan hiç oynamıyorum. Yorumlarinizi bekliyorum