iPad mi Samsung mu?

Selam. Su an Samsung'un bir tabletini kullanıyorum 3. senesine girecek 1 ay sonra ve hala iyi durumda. Bazi kasmalar disinda zaten yaptığım tek şey sosyal medya YouTube ve ders PDF dosyalari kullanmak ders icin kullandim ve telefonumdan sonra ennn cok kullandigim şey tabletimdir. Cok fazla vakit geçiririm tablette. Simdi yeni bir tablet alacagim fakat iPad A16 mi yani su sari pembe mavi rengi olan model mi yoksa Samsung S9 FE mi alayım? Kararsizim çünkü Samsung alirsam yaninda kalemi var. Zaten kendisi veriyor ama iPad de vermiyor. Ekstra almam lazım 2.5k en az o da. Tabletlerin fiyatlari ayni ikisi de 16 bin TL. Bir de Samsung batarya konusunda daha iyi gibi geliyor. Su an kullandigim tabletim 3 sene oldu hala bataryasi tum gun yetiyor bana ve cok kez de tak cikar yapip dolmadan cikarmisimdir ama iPad dayanir mi? Bir de ekstra kaleme para vermek istemiyorum ama iPad de kullanmak istiyorum artik. Dedigim gibi yeni alacagim tabletimde de sadece sosyal medya Instagram Twitter YouTube ve ders calismak icin kullanacagim. Oyun falan hiç oynamıyorum. Yorumlarinizi bekliyorum

Ben ufakken (8-9'lu yaşlarımda) bir iPad almıştım ve 8 sene kullanmıştım. Ne bataryasını değiştirmiştim ne de başka bir şeyini. 8 seneye rağmen elbette güncelleme almıyordu ancak hala YouTube vs. izleyebiliyordum. Bana kalırsa iPad al. Bende iPad A16 almayı düşünüyorum.

iPad kesinlikle.

S10+ kullanıyorum fiyatına göre IPad'den çok daha iyi ama o iki cihaz arasından kesinlikle iPad al. S9 FE alınmaz Samsung'un TFT panelleri çok çok dandik önceden kullandığım için biliyorum.Performans olarak da apple çok daha iyi S9 FE'den.

Hocam bende almayı düşünüyorum, S10 Plus'tan memnun musunuz acaba? S10 Plus, iPad Air 11 M3 arasında kaldım. Hemen hemen aynı fiyata denk geliyor kalemlerle birlikte Apple öğrenci indirimi ile, ne düşünüyorsunuz.

Soruyu sorman hata kesinlikle S10+ 60Hz alınır mı? Hahaha en son S8 telefonumda vardı. Çok memnunum kasma takılma kavramı yok Galaxy AI bunda da var. Oyunlarda sıfır takılma en yüksek ayarlar 120FPS. Üstelik CarX Drift Racing 3 gibi çok çok GPU'ya yük bindiren oyunda sıfır takılma ile Max ayarlar oynattı sıcaklık olarak işlemcinin olduğu yerde ılıklık oldu o kadar ben telefondan oynasam S20 FEden yine takılma ısınırsa oluyor ancak sıcaklık direkt 55 60 dereceye sabitleniyor uzun oynarsan geçiyor bile yani soğutma olarak mükemmel. Her şeyiyle ben çok sevdim 60Hz Apple alma gidip de Fakat mağazada incele S10+ büyük biraz.

ben plus alamam ama normal fe nasil

herkes ipad demis ama bilemedim fiyatlari ayni ama ipaddr kalem ekstra gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…