Üniversitede kullanmak için iPad mi alınmalı Samsung mu? Bütçe 20.000, uzun ömürlü olması önemli. Oyun oynamıyorum genel olarak hızlı, kaliteli ekranı olan ders, dizi, sosyal medya kullanımı için hangisi daha ideal?
Şu ana kadar araştırdığım kadarıyla iPad A16 ile Samsung Tab s9FE+ arasında kaldım. Bu tabletleri veya farklı modelleri kullanan kişiler uzun süreli deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.
Üniversitede kullanmak için iPad mi alınmalı Samsung mu? Bütçe 20.000, uzun ömürlü olması önemli. Oyun oynamıyorum genel olarak hızlı, kaliteli ekranı olan ders, dizi, sosyal medya kullanımı için hangisi daha ideal?
Şu ana kadar araştırdığım kadarıyla iPad A16 ile Samsung Tab s9FE+ arasında kaldım. Bu tabletleri veya farklı modelleri kullanan kişiler uzun süreli deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.
Bütçe çıkarsa ve 60 hz sorun değilse Apple iPad Air 11" (M3) Tablet (128 GB)Üniversitede kullanmak için iPad mi alınmalı Samsung mu? Bütçe 20.000, uzun ömürlü olması önemli. Oyun oynamıyorum genel olarak hızlı, kaliteli ekranı olan ders, dizi, sosyal medya kullanımı için hangisi daha ideal?
Var fakat normal pencil destegi yok diye biliyorum şu kablosuz şarjlı olanlardan.@fercklenn Ipad 11in kalem desteği yok mu?
Air tercih edersem kalemle beraber 30000 tlye kadar çıkmış olurum buda fazla. A16 işlemci ve gpu gücü olarak samsunglardan (ultra dışında) daha üstün gözüküyor neden alınmasın ki?Bütçe çıkarsa ve 60 hz sorun değilse Apple iPad Air 11" (M3) Tablet (128 GB)
Çıkmazsa Samsung Galaxy Tab S9 Wi-Fi Tablet (8 GB / 128 GB)
İpad A16 alınmaz.
kalemi ek olarak kendim almam gerektiğini biliyorum kalemle beraber 19000 tlye denk geliyor bu çok problem değil. Ama samsungların kullanım olarak ekranı büyütülmüş telefonlar gibi olduğunu düşünüyorum açıkçasıSamsung tavsiye ederim hocam 15 bin ile bütçeyle arkadaşım iPad aldı kalemi 3K ymış alamadı Temu'dan kalem aldı ve ekranı çok küçük zor yazılıyor diyor ve dışarıda falan da ekran parlaklığı yetmiyor ben Tab S9 FE+ kullanıyorum çok memnunum 15 k ya aldım yine.
Uzun ömürse kesinlikle iPad fakat Air olanı. Düz olan boş Egea gibi hocam ne güzel bir pencil destegi var ne de baska bir ş
Haklısınız hocam ama apple kullanmak gibi bir isteğim var. A16'da bu markaya geçecek olan kişiler için başlangıç seviye bir tablet değilmi? Yani hali hazırda tableti olan birinin yükseltmek için alması mantıksız olabilir ama ilk kez kullanacak biri içinde mantıksız mı?Uzun ömürse kesinlikle iPad fakat Air olanı. Düz olan boş Egea gibi hocam ne güzel bir pencil destegi var ne de baska bir şey.
Haklısınız hocam ama Apple kullanmak gibi bir isteğim var. A16'da bu markaya geçecek olan kişiler için başlangıç seviye bir tablet değil mi? Yani halihazırda tableti olan birinin yükseltmek için alması mantıksız olabilir ama ilk kez kullanacak biri içinde mantıksız mı?