İpad mini 1 için ROM var mı?

564300

Hectopat
Benim evde hiçbir şey kullanmadan yapabileceğim ROM var mı?
Hayata döndürmek için.
Satmam çok seviyorum çok sağlam ilk göz ağrım yerde sürüklendi 2 metreden düştü 7 yıldır kullanıyorum ve 360 saat beklemee süresine rağmen 10 saat ekran süresi aldım.
Bu arada 7.nesil tabletim de var ama gidici.

Benim evde hiçbir şey kullanmadan yapabileceğim ROM var mı?
Hayata döndürmek için.
Satmam çok seviyorum çok sağlam ilk göz ağrım yerde sürüklendi 2 metreden düştü 7 yıldır kullanıyorum ve 360 saat beklemee süresine rağmen 10 saat ekran süresi aldım.
Bu arada 7.nesil tabletim de var ama gidici.

Hocam benim bildiğim Apple ekosisteminde Custom ROM diye bir şey yok sadece Jailbreak var yanlışım var ise düzeltin.

Jailbreak atabilirsin, jailbreak dışında uygulamaların eski sürümünü indirip kullanabilirsin başka yol yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@564300

Jailbreeak atabilirsin 3utools ve phoenix sayesinde bende iPad mini 1 kullanıyorum ve seviyorum kendisi cebime bile sığıyor ayrıca jailbreak ile önceden çıkmış kaliteli konsol oyunu kalitesinde mobil oyunları ipa olarak kurabilirsiniz

Jailbreeak atabilirsin 3utools ve phoenix sayesinde bende iPad mini 1 kullanıyorum ve seviyorum kendisi cebime bile sığıyor ayrıca jailbreak ile önceden çıkmış kaliteli konsol oyunu kalitesinde mobil oyunları ipa olarak kurabilirsiniz
Jailbreak'in checkra1n ile atılması daha iyi bence.

Sonuç olarak sen cihaza açığını bularak Jailbreak atıyorsun. Normal virus olarak görmesi ama herhangi bir sıkıntısı yok.
Yok o değil hocam edge tarayıcı virüs olarak görüyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı