DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.993 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2021 #1 Evet arkadaşlar, video izlemek için alacağım. İşimi görür mü? YouTube yüklenmiyormuş, onu hallederim. 220 TL'ye değer mi? Boş boş marka alacağıma en azından bunu alırım dedim. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2021
Evet arkadaşlar, video izlemek için alacağım. İşimi görür mü? YouTube yüklenmiyormuş, onu hallederim. 220 TL'ye değer mi? Boş boş marka alacağıma en azından bunu alırım dedim.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.834 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 21 Aralık 2021 #2 Hocam çöp cihaz bence android tabletlerden biraz daha yeni nesil alın derim ben en azından uygulama yüklersiniz zaten amacınız video izlemek.
Hocam çöp cihaz bence android tabletlerden biraz daha yeni nesil alın derim ben en azından uygulama yüklersiniz zaten amacınız video izlemek.
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.008 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #3 Bir baktım piksel yoğunluğunu görünce ekranın çamur gibi olduğunu hatırladım.
D DenBay Tech Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 708 Makaleler 5 Çözümler 1 21 Aralık 2021 #4 Silinen üye dedi: Bir baktım piksel yoğunluğunu görünce ekranın çamur gibi olduğunu hatırladım. Genişletmek için tıkla... Fena değil idare eder ama 1 gb ramli ve Retina Ekranlı ayrıca 11000 mAh kapasiteye sahip iPad 3.Nesil dururken bence biraz saçma bir seçim olur.
Silinen üye dedi: Bir baktım piksel yoğunluğunu görünce ekranın çamur gibi olduğunu hatırladım. Genişletmek için tıkla... Fena değil idare eder ama 1 gb ramli ve Retina Ekranlı ayrıca 11000 mAh kapasiteye sahip iPad 3.Nesil dururken bence biraz saçma bir seçim olur.
Ömertu Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 650 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #5 Alınmaz bence. Fazlasıyla takılır ve çoğu uygulama desteklemez.
D DenBay Tech Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 708 Makaleler 5 Çözümler 1 21 Aralık 2021 #6 Ömertu dedi: Alınmaz bence. Fazlasıyla takılır ve çoğu uygulama desteklemez. Genişletmek için tıkla... Bence de alacaksa Mini 4'den aşağı inmeyin ya da Air 2'nin üstüne çıkın çünkü 3.nesil sürümü düşürülerek hızlandırılabilir ama iOS 6 ve öncesi için App Store servisleri durduruldu o yüzden değmez.
Ömertu dedi: Alınmaz bence. Fazlasıyla takılır ve çoğu uygulama desteklemez. Genişletmek için tıkla... Bence de alacaksa Mini 4'den aşağı inmeyin ya da Air 2'nin üstüne çıkın çünkü 3.nesil sürümü düşürülerek hızlandırılabilir ama iOS 6 ve öncesi için App Store servisleri durduruldu o yüzden değmez.
Zmemet23 Decapat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 884 Çözümler 3 Yer Izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #7 DarKSaGaa dedi: Evet arkadaşlar, video izlemek için alacağım. İşimi görür mü? YouTube yüklenmiyormuş, onu hallederim. 220 TL'ye değer mi? Boş boş marka alacağıma en azından bunu alırım dedim. Genişletmek için tıkla... Tunç çağından kalma hocam çoğu uygulamayı destekleyicegini bile zannetmiyorum.
DarKSaGaa dedi: Evet arkadaşlar, video izlemek için alacağım. İşimi görür mü? YouTube yüklenmiyormuş, onu hallederim. 220 TL'ye değer mi? Boş boş marka alacağıma en azından bunu alırım dedim. Genişletmek için tıkla... Tunç çağından kalma hocam çoğu uygulamayı destekleyicegini bile zannetmiyorum.
M MrCoffee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 1.422 Çözümler 1 Yer Big Bang, Sombrero Gökadası, M104 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2021 #8 DarKSaGaa dedi: Evet arkadaşlar, video izlemek için alacağım. İşimi görür mü? YouTube yüklenmiyormuş, onu hallederim. 220 TL'ye değer mi? Boş boş marka alacağıma en azından bunu alırım dedim. Genişletmek için tıkla... 220 TL'ye onu alacağına markası belli olmayan tablet al ama yeni olsun daha iyi.
DarKSaGaa dedi: Evet arkadaşlar, video izlemek için alacağım. İşimi görür mü? YouTube yüklenmiyormuş, onu hallederim. 220 TL'ye değer mi? Boş boş marka alacağıma en azından bunu alırım dedim. Genişletmek için tıkla... 220 TL'ye onu alacağına markası belli olmayan tablet al ama yeni olsun daha iyi.
4 401146 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.981 Çözümler 1 21 Aralık 2021 #9 Google'dan anca izlersin o da berbat bir ekran kalitesiyle ve kasmayla olur.
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.008 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #10 DenBay Tech dedi: Fena değil idare eder ama 1 gb ramli ve Retina Ekranlı ayrıca 11000 mAh kapasiteye sahip iPad 3.Nesil dururken bence biraz saçma bir seçim olur. Genişletmek için tıkla... Onun da sürümü 12.4.6'da mı ne kalmış. 2015 öncesi bence yaramaz.
DenBay Tech dedi: Fena değil idare eder ama 1 gb ramli ve Retina Ekranlı ayrıca 11000 mAh kapasiteye sahip iPad 3.Nesil dururken bence biraz saçma bir seçim olur. Genişletmek için tıkla... Onun da sürümü 12.4.6'da mı ne kalmış. 2015 öncesi bence yaramaz.