iPad mini 1 YouTube için alınır mı?

1000 mesaj oluyorsun helal. Ayrıca telefonunuz varsa telefondan izleyin ayrıca Apple gereksiz pahalı Samsung gibi anrdoid markalar alın.

Adam tabletten izleyeceğim diye mesaj atmış sen telefon al diyorsun bir de konu ile alakasız mesaj atıyorsun “aypıl greksiz phalı karşim zamzung” al diyorsun. Bende de zamzung tablet var şu an hurdalıkta kendisi 7 inç ekranı var ama arayüzdeki kasma ve ısınmadan uygulama açmaya gelmiyor. 1'ya da 2 GB RAM bulunan Android tabletten ne gibi performans bekliyorsam bende.

Konu sahibine tavsiyem YouTube gireceksen 400 liralık iPad bile fazlası ile işini görür. Safari üzerinden girebilirsin uygulamadan gireceğim diyorsan iOS 12 sürümlü A1490 modeli var ona bak derim.

Bende efsane bir Android tablet var 4 GB RAM'e sahip Apple'i bu fiyatla tokatlar Android tabletler deme sebebim de Android sadece Samsung mu fanboy arkadaşımız. Başka Android yok mu? Casper gibi markalar var onların tabletlerinden birini alabilir Aplle'ın eski bir tableti bu kullanan bir arkadaş da varmış o bile 720P izleniyor kasıyor, atıyor demiş. Ondan dolayı dedim fanboy hocam. İyi forumlar.

Bak bak fanboy dedi nasıl göğüsü kabardı ya 4 GB diyor Samsung diyor Casper diyor “aplle” diyor daha iyi diyor çıldırmamak elde değil kim sana böyle yanlış bilgiler veriyor şaşıyorum vallahi. Utanmasa Casper Apple’dan daha iyi diyecek. Sen önce markaların isimlerini yazmayı öğren de gel.

Bir daha görüşmemek dileğiyle.

Kesinlikle iPad Mini almayınız, elimde mevcut ve son iOS 9.3.5 sürümünde olup desteğini çoktan önce kestiği için uygulamalarımı güncel kullanamıyorum. Youtube'da az çok kasma oluyor ama internet gezintilerinde rahat kullanamıyorum. Şahsi görüşüm, başka alternatiflere bakın.

Veee geldi bir applefan .
Sıkıntı yok göz ardı listemdesin zaten.

Hocam olaylara daha realistik bakın. Ben o arkadaki elma logosu için bile 10 bin TL'yi gözden çıkaranları biliyorum. Görünen köy klavuz istemez.

Hoşbulduk yalan yanlış bilgi paylaşanlar olunca ne yapayım yazmadan duramıyorum.

Hocam olaylara daha realistik bakın. Ben o arkadaki elma logosu için bile 10 bin TL'yi gözden çıkaranları biliyorum. Görünen köy klavuz istemez.

Onlar ayrı evet Apple hem kalite ve performans sunsada Premium cep telefonları oldukları için ve markanında kalitesi olduğu için tercih eden de var. Adam holding sahibidir gidipte adını dahi söylemekte zorluk çektiği Çin Mali bir telefon neden alsın ki? Zaten bu kaliteli bir marka değil o tartışılır ama adamın kafasında dandiklik güvensizlik kalitesizlik hissayatını direk uyandırıyorsa o markayı adam tabii tercih etmez bende zengin olsam
iPhone 12 mini kullanırdım mesela yanına son nesil bir iPad...

Son düzenleme:
Eray Fanboy Fanboyoğlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…