KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.025 Makaleler 18 Çözümler 465 Yer Valisiz Vilayet! 14 Ağustos 2021 #11 O işlere girişmeni hiç önermiyorum.
Ahmet Affan Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #12 KojiroHyuga04 dedi: O işlere girişmeni hiç önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Ya zaten çöp olmuş tablet linki falan varsa atar mısın yapayım bari ders için kullanacağım.
KojiroHyuga04 dedi: O işlere girişmeni hiç önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Ya zaten çöp olmuş tablet linki falan varsa atar mısın yapayım bari ders için kullanacağım.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.025 Makaleler 18 Çözümler 465 Yer Valisiz Vilayet! 14 Ağustos 2021 #13 Kendin araştır, ben doğabilecek şeylerden sorumlu değilim ve dediğim gibi Jailbreak önermiyorum.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #14 Ahmet Affan dedi: Peki ya illegal yöntemlerle sürüm yükseltebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kaş yapayım derken göz çıkartırsınız.
Ahmet Affan dedi: Peki ya illegal yöntemlerle sürüm yükseltebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kaş yapayım derken göz çıkartırsınız.
Ahmet Affan Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #15 KojiroHyuga04 dedi: Kendin araştır, ben doğabilecek şeylerden sorumlu değilim ve dediğim gibi Jailbreak önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Jailbreak yapılı ama sürümü 9.3.5 9.3.6 yaptım ama gözükmüyor 10 yapmak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. MuhammedA dedi: Kaş yapayım derken göz çıkartırsınız. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok tablet çöp zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2021
KojiroHyuga04 dedi: Kendin araştır, ben doğabilecek şeylerden sorumlu değilim ve dediğim gibi Jailbreak önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Jailbreak yapılı ama sürümü 9.3.5 9.3.6 yaptım ama gözükmüyor 10 yapmak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. MuhammedA dedi: Kaş yapayım derken göz çıkartırsınız. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok tablet çöp zaten.