Checkra1n bilgisiyar gerektiren bir yöntemdir yapımı biraz daha zahmet gerektirir, onun yerine bilgisiyar gerektirmeyen, Chimera’nın v1.6.5 sürümünü yükleyin (bu siteden yükleyebilirsiniz Jailbreak & ++Apps No Jb Or Pc). Kırma rehberim size yardımcı olacaktır. Rehber: iOS Jailbreak işlemi
checkra1n bilgisayar gerektiren bir yöntemdir yapımı biraz daha zahmet gerektirir, onun yerine bilgisayar gerektirmeyen, Chimera'nın v1.6.5 sürümünü yükleyin (bu siteden yükleyebilirsiniz Jailbreak & ++Apps No Jb Or Pc). Kırma rehberim size yardımcı olacaktır. Rehber: iOS Jailbreak işlemi
Bilgisayar hazır dana önceden başka bir konudan baktığım zaman onu denediğim kod -31 hatası veriyordu eğer o hatayı verdiği zaman başka bir sürümü önerdi ama bulamadım.
Bilgisayar hazır dana önceden başka bir konudan baktığım zaman onu denediğim kod -31 hatası veriyordu eğer o hatayı verdiği zaman başka bir sürümü önerdi ama bulamadım.
Chimera ile daha kolay jailbreak yapabilirsiniz cihazınızı rootless olarak kırar, Checkra1n ise rootful olarak kırar bana göre rootless daha iyidir. Yinede cihazınızı kırmanızın sebebine göre seçim yapabilirsiniz.
Chimera ile daha kolay Jailbreak yapabilirsiniz cihazınızı rootless olarak kırar, checkra1n ise rootful olarak kırar bana göre rootless daha iyidir. Yine de cihazınızı kırmanızın sebebine göre seçim yapabilirsiniz.