iPad mini 3 2022'de alınır mı?

Basar.png

Hectopat
Yer
Kocaeli İzmit
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5700X
ASUS TUF GeForce RTX2060 GAMING OC 6GB GDDR6 192Bit DX12
Corsair Vengeance RGB PRO 16GB (2X8GB) 3600Mhz CL18 1.35V DDR4
Asus Prime B450M-K II Amd B450 DDR4 4400 MHz (OC) Am4 mAtx
COOLER MASTER MASTERLIQUID ML120L V2
SilverStone PS15 PRO SST-PS15B-PRO 3
Cooler Master 750W MWE V2 80+ Bronze
-----------------------------------------------------------------------------------------
Dell Latitude 7490 – Intel i7 8650U 32GB RAM 500SSD
Meslek
Hyundai Assan Otomobil Fabrikasında User Support
Arkadaşlar merhaba. Gündelik işlerim için normalde mini 1 tabletimi kullanıyorum ama bu son yazılımlardan sonra tablet sahibinden bile desteklemez oldu. Bu yüzden değiştirmek istiyorum. Rica etsem özellikle kullananlardan yorum alabilir miyim? Nasıl ve sıkıntı yaşıyorlar mı? Herhangi bir uygulamada takılma yaşıyorlar mı? Gündelik alanda nasıl? Son iOS sürümü olarak ne kullanıyorlar? Cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
(Arkadaşlar "alabiliyorsanız şunu alın bunu alın" tarzında yorumlarınızı lütfen kendinize saklayın. Öneri istemiyorum iPad mini 3 kullanan arkadaşlardan yorum istiyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten fiyatlarına ufaktan bir baktım, yaklaşık 2000 TL civarında fiyatlar, fakat ne yazık ki cihaz güncelleme almayı birkaç yıl önce bıraktı o yüzden bir takım uygulamaları kullanmakta sorun yaşayabilirsiniz.

İnternetten fiyatlarına ufaktan bir baktım, yaklaşık 2000 TL civarında fiyatlar, fakat ne yazık ki cihaz güncelleme almayı birkaç yıl önce bıraktı o yüzden bir takım uygulamaları kullanmakta sorun yaşayabilirsiniz.
1200TL'ye İPad 6. nesil alarak sorunumu çözdüm :)

Hocam nereden buldunuz bende arıyorum.
Ekranı kırık bir şekilde alıp, dokunmatiğini orijinal bırakarak sadece üstünde ki lensi değiştirttim. Sahibinden, Letgo gibi sitelerde bulunabiliyor. Ben şimdi hevesimi aldım satıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı