ertn0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 1.248 Çözümler 3 Yer Suriye Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:28 #1 Küçük tablet istiyorum 2800TL gibi bir fiyata alacağım günlük işler için Netflix vs. hala kullanılabilir mi?
Küçük tablet istiyorum 2800TL gibi bir fiyata alacağım günlük işler için Netflix vs. hala kullanılabilir mi?
Mehmet Akif12 Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 710 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:31 #2 ertn0 dedi: Küçük tablet istiyorum 2800TL gibi bir fiyata alacağım günlük işler için Netflix vs. hala kullanılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kaç GB hocam ayrıca onlara YouTube falan yüklenmiyor diye biliyorum
ertn0 dedi: Küçük tablet istiyorum 2800TL gibi bir fiyata alacağım günlük işler için Netflix vs. hala kullanılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kaç GB hocam ayrıca onlara YouTube falan yüklenmiyor diye biliyorum
Doğa Aden Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 574 Daha fazla Cinsiyet Kadın Dün 15:37 #3 ertn0 dedi: Küçük tablet istiyorum 2800TL gibi bir fiyata alacağım günlük işler için Netflix vs. hala kullanılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Safari üzerinden YouTube izlersiniz Netflix'i bilmiyorum ben kendi tabletimden öyle yapıyordum.
ertn0 dedi: Küçük tablet istiyorum 2800TL gibi bir fiyata alacağım günlük işler için Netflix vs. hala kullanılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Safari üzerinden YouTube izlersiniz Netflix'i bilmiyorum ben kendi tabletimden öyle yapıyordum.
ertn0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 1.248 Çözümler 3 Yer Suriye Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:36 #4 Mehmet Akif12 dedi: Kaç GB hocam ayrıca onlara YouTube falan yüklenmiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... iOS 15 yüklü YouTube vs var 32 GB. Hala sorunsuz IP7 Plus kullanan arkadaşlarım var aynı sürüm o yüzden mantıklı geldi.
Mehmet Akif12 dedi: Kaç GB hocam ayrıca onlara YouTube falan yüklenmiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... iOS 15 yüklü YouTube vs var 32 GB. Hala sorunsuz IP7 Plus kullanan arkadaşlarım var aynı sürüm o yüzden mantıklı geldi.