Can Gürbüz1 Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 147 31 Temmuz 2020 #1 Herkese merhaba, PUBG Mobile'de kendimi geliştirmek istiyorum sizce arkadaşlar kasar mı yani alınır mı? iPad mini 5. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2020
Herkese merhaba, PUBG Mobile'de kendimi geliştirmek istiyorum sizce arkadaşlar kasar mı yani alınır mı? iPad mini 5.
F frukoin Megapat Katılım 3 Eylül 2016 Mesajlar 613 Çözümler 2 31 Temmuz 2020 #2 PUBG Mobile için ise giriş seviyesinde bir sistem toplayıp emülatör ile oyna bence.
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2020 #3 Kasmaz tabiki a12 işlemci var. XS işlemcisi. Isınmadığı sürece kasması mümkün değil.
Can Gürbüz1 Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 147 31 Temmuz 2020 #4 frukoin dedi: PUBG Mobile için ise giriş seviyesinde bir sistem toplayıp emülatör ile oyna bence. Genişletmek için tıkla... Emülatörden çok kötü oynuyorum telefondaydım şimdi mini 5'e geçeceğim.
frukoin dedi: PUBG Mobile için ise giriş seviyesinde bir sistem toplayıp emülatör ile oyna bence. Genişletmek için tıkla... Emülatörden çok kötü oynuyorum telefondaydım şimdi mini 5'e geçeceğim.
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2020 #5 Can Gürbüz1 dedi: Emülatörden çok kötü oynuyorum telefondaydım şimdi mini 5'e geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Isınma sorunu olup olmadığına dikkat et. Eğer varsa air 3e bak.
Can Gürbüz1 dedi: Emülatörden çok kötü oynuyorum telefondaydım şimdi mini 5'e geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Isınma sorunu olup olmadığına dikkat et. Eğer varsa air 3e bak.
Can Gürbüz1 Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 147 31 Temmuz 2020 #6 cagancandas dedi: Isınma sorunu olup olmadığına dikkat et. Eğer varsa Air 3E bak. Genişletmek için tıkla... Isınma sorunu yok.
cagancandas dedi: Isınma sorunu olup olmadığına dikkat et. Eğer varsa Air 3E bak. Genişletmek için tıkla... Isınma sorunu yok.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.724 Makaleler 18 Çözümler 442 Yer Valisiz Vilayet! 18 Aralık 2020 #7 Can Gürbüz1 dedi: Herkese merhaba, PUBG Mobile'de kendimi geliştirmek istiyorum sizce arkadaşlar kasar mı yani alınır mı? iPad mini 5. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle alınır. Keşke param olsa da 5.nesil versiyonunu alabilsem,gayet güzel bir cihaz. 1.neslini ilk kullanan insanlardanım Türkiye'de. KojiroHyuga04 dedi: Kesinlikle alınır. Keşke param olsa da 5.nesil versiyonunu alabilsem,gayet güzel bir cihaz. 1.neslini ilk kullanan insanlardanım Türkiye'de. Genişletmek için tıkla... Çıktığı gün direkt almıştık.
Can Gürbüz1 dedi: Herkese merhaba, PUBG Mobile'de kendimi geliştirmek istiyorum sizce arkadaşlar kasar mı yani alınır mı? iPad mini 5. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle alınır. Keşke param olsa da 5.nesil versiyonunu alabilsem,gayet güzel bir cihaz. 1.neslini ilk kullanan insanlardanım Türkiye'de. KojiroHyuga04 dedi: Kesinlikle alınır. Keşke param olsa da 5.nesil versiyonunu alabilsem,gayet güzel bir cihaz. 1.neslini ilk kullanan insanlardanım Türkiye'de. Genişletmek için tıkla... Çıktığı gün direkt almıştık.